Al treilea test, al doilea eşec

vineri, 29 ianuarie 2016, 02:43
3 MIN
 Al treilea test, al doilea eşec

 CSMS Iaşi – Chikhura Sachkhere (Georgia) 2-3 (0-0) într-un meci amical disputat în Antalya, după ce ieşenii au condus până în minutul 87

 
 
CSMS Iaşi a disputat aseară, pe unul din terenurile complexului Mardan Sport, din Antalya, unde este cantonată de pe 18 ianuarie, al treilea meci de verificare din acest an. Adversara ieşenilor a fost Chikhura Sachkhere, formaţie clasată pe locul VI în prima ligă a Georgiei (eşalon care conţine 16 echipe), care s-a impus cu 3-2 (0-0). Prima repriză a fost echilibrată. Golubovic a avut o ocazie mare în minutul 40, însă şi Caparco a confirmat forma bună în care se află, italianul având două intervenţii importante. După odihnă, Iaşul a preluat controlul şi în joc şi pe tabela de marcaj. Ţigănaşu a deschis scorul în minutul 59, după un şut cu pământul, de la circa 22 de metri, iar Enescu, la prima atingere de balon după ce a intrat, a majorat diferenţa, şutul mijlocaşului ieşean din minutul 69, venit după o pasă a lui Ţigănaşu, găsind ţinta. Pe fondul schimbărilor efectuate la ieşeni, Chikhura, care a jucat anul trecut în Europa League, a revenit însă şi s-a impus după un final de coşmar pentru CSMS. În minutul 72, georgienii au marcat din penalty, după un henţ comis în careu de Enescu, în minutul 87 a apărut egalarea, în urma unui şut din afara careului mare, iar în penultimul minut de joc Chikhura a marcat golul decisiv, tot în urma unei lovituri de la 11 metri, acordată după un henţ comis de Ferrara.
Antrenorul Nicolo Napoli a contat aseară pe: Caparco (’46 – Grahovac) – Voicu, Mihalache (’76 – Ciucă), Frăsinescu (’85 – Saric), Ţigănaşu (’85 – Bădic) – Mitic (’68 –  Enescu), Creţu – Viveiros (’58 – Ferrara), V. Gheorghe (’58 – Boiciuc), Onduku (’50 –  Goge) – Golubovic (’68 – Piccioni). Tehnicianul nu a mizat pe Hotoboc, Bosoi, Moldovan şi Târşă. Böle nu a evoluat pentru că ieri a acuzat dureri la un muşchi. După ce nu a participat la antrenamentul de dimineaţă, maghiarul a efectuat un examen RMN ieri după amiază. Analizele au ieşit bine, astfel că öole ar putea reintra astăzi în programul normal al echipei.
Reamintim, Iaşul a mai disputat alte două teste în Antalya: 1-0 (0-0) cu Soproni (Ungaria II) şi 0-1 (0-1) cu Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria I). Până la finalul stagiului de pregătire centralizat, formaţia pregătită de Nicolo Napoli mai are programate încă trei partide de verificare, cu Zbrojovka Brno (Cehia), duminică, Bohemians Praga (Cehia), pe 2 februarie, şi Vozdovac (Serbia), pe 5 februarie.
Informaţiile au fost oferite de reprezentanţi ai clubului aflaţi în Turcia. (Ovidiu MINEA)
 
 
 
A sosit Llullaku
CSMS a ajuns la o înţelegere cu Azdren Llullaku. Jucătorul de profil ofensiv născut în fosta RSF Iugoslavia, care, în trecut, a fost selecţionat la naţionala Albaniei, este aşteptat astăzi în cantonamentul echipei ieşene. În vârstă de 28 de ani, Llullaku, care a mai fost la un pas de a veni la CSMS acum patru ani, a evoluat la mai multe echipe din eşaloanele inferioare italiene şi, din 2012, la Gaz Metan Mediaş. Totodată, tratativele cu Andrei Cristea continuă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comentarii