Andrei Zaharescu o înşela pe Andreea Berecleanu încă din 2010

joi, 12 martie 2015, 08:00
2 MIN
 Andrei Zaharescu o înşela pe Andreea Berecleanu încă din 2010

Andreea Berecleanu (39 de ani) şi Andrei Zaharescu (54 de ani) s-au despărţit în urmă cu doi ani după 15 ani de relaţie, însă nici acum nu au reuşit să o dea la pace.

Prezentatoarea tv l-a dat în judecată pe fostul soţ fiindcă nu a mai plătit pensia alimentară de mai bine de 7 luni, iar suma a ajuns la aproape 10.000 de euro.

”El trebuie să plătească pensie alimentară o treime din salariul lui. El are 5.000 de dolari salariu de consul. Acum s-a ajuns la o sumă de aproape 10.000 de euro. I s-a pus proprire pe conturi. Am înţeles că vorbeşte cu copiii. Andreea a plecat cu copiii şi cu domnul Stan la Disneyland. A venit şi el. Andrei susţine că nu poate să vină decât o dată pe an în România. Andreea nu i-a interzis să îşi vadă copiii. Ei au stat două luni la el în vacanţă, în Africa de Sud. El avea o relaţie bună cu cei mici. Nu cunosc să fi existat episoade violente între Andrei şi Andreea. Când s-a produs ruptura, s-a produs de tot”, a adăugat avocatul Călin Giurgiu.

De asemenea, avocatul a recunoscut că fosta lui soţie este actuala iubită a lui Andrei Zaharescu, dar a relatat şi cum a aflat de idila acesteia cu Andrei: ”Eu cu soţia mea nu mai eram împreună, eram despărţiţi, dar eram în continuare parteneri de afaceri. Eram la birou şi am văzut un mesaj pe telefon. Am tastat să văd al cui era numărul. Am fost şocat să aflu că fosta soţie s-a cuplat cu Zaharescu. Andreea nu a aflat de la mine, a aflat din altă parte. Relaţia lor a început cu mult timp înainte să apară în presă. Zaharescu o înşela pe Andreea cu soţia mea. A început cam prin 2010. El era cu Andreea atunci. Au fost o perioadă separaţi, dar s-au combinat când el era purtător de cuvânt. Nu s-a putut până atunci. Eu nu i-am spus Andreei nimic, abia apoi, după ce a aflat din altă parte, am discutat despre asta”, a mai precizat avocatul.

La scurt timp după vestea bombă a separării, Andreea şi-a refăcut viaţa alături de medicul Constantin Stan. Andrei Zaharescu a luat-o, din toamna trecută, de la capăt cu scutecele, după ce iubita lui, avocata Cosmina Ionescu (35 de ani), i-a dăruit un băieţel.

click.ro

 

Comentarii