Apel umanitar pentru a ajuta un tânăr de 21 de ani

joi, 05 noiembrie 2015, 02:55
2 MIN
 Apel umanitar pentru a ajuta un tânăr de 21 de ani

Un tânăr din Belceşti care a stat o lună în comă după ce a fost lovit cu o sticlă în cap, la o discotecă din localitate, abia se poate mişca.  

La patru luni de la producerea incidentului, Sandu Dumitru, în vârstă de 21 de ani, a rămas cu grave sechele. Cel care l-a lovit în cap cu sticla, Claudiu Florin Crăciun, este arestat, iar dosarul de cercetare este la procuror, în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal. Întâmplarea a avut loc la mijlocul lunii iulie, când Sandu Dumitru a venit la părinţii, în Belceşti, apoi a mers la discoteca din comună. Aici s-ar fi prins în unele discuţii în contradictoriu cu mai mulţi tineri.

La un moment dat, tânărul a fost lovit în cap cu o sticlă goală. “După câteva ore în discotecă, a ieşit afară să ia aer. Când a ieşit afară, nişte tineri l-au atacat, au sărit pe la spate, doi l-au strâns de gât şi al patrulea i-a dat cu o sticlă goală de vin în cap. El a mai mers doi paşi, a căzut şi a intrat în comă. A fost transportat de urgenţă la Spitalul de Neurochirurgie din Tătăraşi, unde a stat o lună de zile în comă de gradul patru”, au precizat cunoscuţii băiatului.

Victima a fost atunci examinată de medic, care a scris în certificatul medico-legal că are nevoie de peste 30 de zile de recuperare. Poliţiştii au precizat că tânărul Sandu s-a luat la bătaie cu agresorul, fiind un conflict spontan. La început şi-au dat pumni reciproc, apoi Crăciun l-a lovit cu sticla în cap. Familia băiatului vrea să îl recupereze pe tânăr, intenţionând să-l ducă la o clinică din Târgu Mureş. Unde însă tratamentul costă 5.000 lei pe lună. “Unul dintre părinţi are pensie de 400 lei pe lună. Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră să luptăm pentru acest tânăr. Familia are nevoie de bani pentrtu a-l duce pe tânăr la clinica din Târgu Mureş“, au mai spus apropiaţii. Cei care îl pot ajuta pot trimite bani în contul IBAN RO29CECEIS0708RON1076703, cont pe numele Sandu Marian.

 

Comentarii