Bărbat mort într-un incendiu la Bârnova. O femeie semiparalizată s-a salvat (FOTO&VIDEO)

sâmbătă, 01 februarie 2014, 02:50
1 MIN
 Bărbat mort într-un incendiu la Bârnova. O femeie semiparalizată s-a salvat (FOTO&VIDEO)

Un bărbat în vârstă de 43 de ani şi-a pierdut viaţa într-un incendiu la Bârnova. El locuia singur într-o anexă, iar în aceeaşi casă mai locuiau alte două familii. O femeie semiparalizată a ieşit la timp din casa în flăcări şi a scăpat. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, dar nu au reuşit să salveze nimic din calea flăcărilor.

„Pom­pierii au fost sesizaţi cu privire la izbucnirea unui incendiu la un imobil din localitatea Bârnova, lângă ferma Vămăşoaia. La faţa locului au intervenit trei autospeciale. Focul a fost stins“, a precizat Silvia Bolohan, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Vecinii au spus despre bărbatul decedat că obişnuia să se încălzească cu ajutorul unei sobe improvizate, lucru confirmat de poliţişti.

„În acest incendiu a decedat un bărbat, respectiv Florin C, în vârstă de 43 de ani, cu domiciliul în localitatea Ciorteşti. Cauza incendiului a fost o sobă impro­vizată“, a declarat şi Anca Vîjiac, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei.

Comentarii