Bendeac, atac la Stela Popescu: „După 50 de ani de carieră cântă în taverne în Israel”

marți, 11 iunie 2013, 17:10
2 MIN
 Bendeac, atac la Stela Popescu: „După 50 de ani de carieră cântă în taverne în Israel”

Mihai Bendeac nu se teme să atace artişti care au făcut senzaţie în România în urmă cu ani buni. De această dată a venit rândul Stelei Popescu, cea despre care actorul Bendeac a spus că are un singur scop: banii.

Nu este prima dată când Bendeac spune că artiştii din vechea generaţie se gândesc numai la bani. Astăzi, actorul a scris pe contul său de Facebook: "I-am propus un rol minunat, care i-ar fi venit mănuşă, într-un spectacol de teatru. I-am propus să apară la ”Românii au Artisti” cum doreşte (singură, doar cu Arşinel, cu mine şi cu Arşinel, cu alţi artişti). Nu a vrut. Şi ca dânsa, şi alţi artişti în vârstă".

Acesta a continuat: "O fi mai bine, după o cariera de 50 ani, să cânţi în condiţii mizere, printre mese, lovindu-te de chelneri şi cu un public care nu dă două parale pe tine? În loc să apari în contexte ca cele enumerate mai sus, care să te pună în valoare ca VEDETA?".

Bendeac a încheiat: "Ăştia sunt, dragii mei. Au 70-80 de ani şi un singur scop: BANII! Din orice, în orice conditii, oriunde, în restaurante, în taverne prin Israel, in sufragerii, in camine culturale care stau să cadă, la emisiuni cu farse regizate… Băi, nene, dar ce-or face cu averea?! Doar atât au înţeles din viaţă?".

La final, Mihai Bendeac a postat şi un filmuleţ cu Stela Popescu cântând într-un restaurant.

libertatea.ro

Comentarii