Cădere de cortină

sâmbătă, 14 decembrie 2013, 02:50
2 MIN
 Cădere de cortină
Poli Iaşi şi HC Universitas dispută astăzi ultimele meciuri din acest an în Divizia A de handbal masculin

 

 
 
Divizia A de handbal masculin intră în vacanţă astăzi. În ultima rundă a turului eşalonului doi handbalistic, ambele echipe ieşene vor juca pe teren propriu. În Sala din Miroslava, de la ora 12:00, Politehnica Ştiinţa Miroslava Iaşi va primi replica Universităţii Galaţi. Prin prisma clasamentului, partida se anunţă echilibrată. Înaintea etapei din acest week-end, Poli ocupă locul VI, cu 17 puncte (memoriul prin care ieşenii cer reacordarea celor trei puncte obţinute pe teren în duelul cu LPS Piatra Neamţ precum şi anularea penalizării de un punct dictată de Federaţia Română de Handbal pentru folosirea în disputa cu nemţenii a unui jucător suspendat nu a fost analizat), în timp ce Galaţiul se situează pe poziţia a IV-a, cu 24 de puncte.

Tot astăzi, de la ora 13:00, Sala Liceului cu Program Sportiv Iaşi găzduieşte partida dintre HC Universitas Iaşi şi HCM Câmpina. Gazdele, clasate pe locul IX, cu 9 puncte, pornesc mari favorite în disputa cu “lanterna” Seriei A a Diviziei A, HCM Câmpina, singura formaţie din campionat care nu a obţinut vreun punct.

 

De luni, la Polvalentă
Meciul de handbal dintre Universitas şi HCM Câmpina se dispută la sala LPS, deoarece Sala Polivalentă este ocupată cu manifestări extrasportive, mai exact târguri. Tot în acest week-end, acolo trebuia să se dispute şi partide de baschet şi volei. Partida de baschet masculin, dintre Politehnica CSŞ Unirea şi BCMU II Piteşti, din etapa a XIII-a (penultima) a seriei Est din Liga I se va juca luni, la Polivalentă de la ora 14:00, iar partida de volei feminin din etapa a XIII-a a Diviziei A1 dintre Penicilina şi Volei Club Alba Blaj se va disputa, tot acolo, marţi de la ora 17:00

 

Comentarii