Când vor fi verificate la rece caloriferele voastre? Programarea o găsiţi AICI

joi, 05 septembrie 2013, 01:50
2 MIN
 Când vor fi verificate la rece caloriferele voastre? Programarea o găsiţi AICI

Ieşenii trebuie să fie atenţi, în ziua probei, să nu le curgă vreun calorifer.

Societatea de termoficare va începe săptămâna viitoare probele la rece la instalaţiile interioare de căldură. Toate punctele termice şi centralele au fost programate la verificări începând cu data de 9 septembrie până pe 4 octombrie.

„Cu cel mult trei zile înainte de data programată, agenţii comerciali ai Dalkia vor anunţa telefonic preşedintele şi administratorul fiecărei asociaţii de proprietari. De asemenea, locatarii vor fi informaţi prin anunţuri afişate la fiecare scară de bloc în ceea ce priveşte data la care imobilul respectiv este programat pentru probele «la rece»“, a anunţat Ana-Maria Icătoiu, directorul comercial de la Dalkia Termo Iaşi.

Acele asociaţii care derulează lucrări la instalaţiile de încălzire trebuie să notifice aceste intervenţii la societatea de termoficare pentru ca probele la rece să fie reprogramate. În caz contrar, pot apărea inundaţii sau alte probleme la instalaţii.

Dalkia Termo Iaşi a întocmit o programare pe zile a fiecărui modul/punct termic care va trebui verificat. Lista completă a celor 254 de puncte poate fi studiată AICI.

Punctele termice de la 16 Tătăraşi până la 25 Tătăraşi vor fi verificate câte două zile începând cu 9 septembrie, iar 26 şi 27 Oancea, de pe 24 până pe 27 septembrie. Imobilele din CUG sunt programate după 20 septembrie, iar cele din Alexandru cel Bun, de la începutul săptămânii viitoare. Majoritatea punctelor termice din Canta vor primi vizita echipelor de la Dalkia în data de 13 septembrie, Păcurariul fiind programat după 16 septembrie.

Comentarii