Carmen Iohannis, păzită de SPP şi în timpul orelor de la şcoală

miercuri, 04 februarie 2015, 11:07
1 MIN
 Carmen Iohannis, păzită de SPP şi în timpul orelor de la şcoală

Locul de muncă al profesoarei Carmen Iohannis este obiectiv de grad “zero” pentru agenţii SPP care au misiunea să nu se dezlipească nici o secundă de soţia preşedintelui României, Klaus Iohannis.

Prin urmare, când prima doamnă este la ore, Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Sibiu devine o fortăreaţă de nepătruns, în care elevii au privilegiul să înveţe cu SPP-ul la uşă!

Conform protocolului, prima doamnă este adusă la serviciu cu autoturismul SPP-ului, care, firesc, o lasă la scara instituţiei de învăţământ.

De cum profesoara de engleză coboară din maşină şi intră în cancelarie pentru a pregăti ora de curs, “umbrele” sale ocupă locuri strategice în liceu şi îşi pun în aplicare planul de apărare a importantului personaj.

“Nu stau lipiţi de uşa clasei unde predă doamna Iohannis, dar sunt pe holuri, în curte, peste tot… Nici nu ştim câţi sunt…”, ne-au dezvăluit surse din cadrul liceului.

Din momentul în care soţia şefului statului se aşază la catedră, este aproape imposibil să mai intre cineva în liceu.

Gradul de siguranţă atinge cote maxime, iar gărzile de corp nu sunt dispuse la concesii. Nici măcar părinţilor micuţilor de clasa I nu li se permite accesul în interiorul celei mai bine păzite instituţii de învăţământ din ţară.

libertatea.ro

 

Comentarii