ADVERTORIAL

Castigatoarea Noului Ford Fiesta este din Iasi

miercuri, 20 martie 2013, 13:54
2 MIN

  
In perioada 8-17 martie Ford a desfasurat in Romania un concurs al carui premiu a fost noul model Ford Fiesta. Cel mai nou model al gamei Ford dat ca premiu are Motorul International al Anului 2012 in lume – 1l Ecoboost, 100 CP si are ca varianta de echipare versiunea de top Titanium. Pretul de vanzare al Noului Ford Fiesta in Romania porneste de la 10.900 Euro cu TVA.

            Concursul s-a adresat tuturor persoanelor care aveau in proprietate o masina, indiferent de model si marca.

            Doritorii trebuiau sa se inscrie in concurs prin intermediul formularului de pe ford.ro. Dupa inscrierea online era necesar sa se prezinte la cel mai apropiat dealer Ford, sa depuna o copie dupa talonul masinii curente si una dupa buletin (conditii obligatorii pentru validarea inscrierii). Bineinteles, toate persoanele care au trecut pragul dealerului Ford Iasi – ATI Motors Holding au fost invitate sa faca un test drive cu modelul oferit drept premiu si au putut sa testeze serviciile de calitate de care beneficiaza acum clientii Ford.

            Fericita castigatoare este din Iasi – Dna. Lucica Barlescu. Ford va prelua vechea masina (o Dacia Super Nova) si o va dona unui ONG iar d-na Barlescu va primi Noul Ford Fiesta. Pretul de lista al modelului oferit drept premiu este 14.465 euro cu TVA.

            Cand a venit astazi la showroomul ATI Motors Holding, fericita castigatoare ne-a declarat urmatoarele: “Nu am crezut ca voi castiga dar de acum voi fi convinsa mereu ca aceste concursuri sunt reale si pot schimba viata oamenilor. Nici macar nu sunt posesoarea unui Ford si prima data cand am venit la dumneavoastra in showroom a fost in momentul in care am adus actele pentru validarea datelor inscrise in concurs. Am ramas surprinsa foarte placut de ceea ce am gasit aici, de modul in care arata locatia dumneavoastra si de serviciile oferite de personalul ATI Motors Holding. Cred ca posesorii de Ford din zona noastra sunt foarte fericiti.”

            Fotografiile sunt facute la showroomul ATI Motors Holding iar masina va fi inmanata oficial pe 21 martie, in cadrul emisiunii Neata cu Razvan si Dani de pe Antena 1.

 

Comentarii