Clipe de groază: O bătrânică sechestrată de hoţi a făcut infarct

joi, 08 ianuarie 2015, 02:54
2 MIN
 Clipe de groază: O bătrânică sechestrată de hoţi a făcut infarct

Scene dramatice trăite de o bătrâ­nică din judeţul Iaşi care a fost prădată de hoţi.

Femeia a fost încuiată de cei care au intrat în proprietatea sa şi a făcut infarct în timp ce aceştia îi furau bunurile din casă fiind salvată in extremis de o ambulanţă ajunsă la faţa locului. Cei trei hoţi au fost trimişi ieri în judecată de procurorii ieşeni fiind acuzaţi de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Fapta celor trei a avut loc în noaptea de 7-8 octom­brie 2014, atunci când Dumitru Leonte, Con­stantin Hanganu şi Constantin Spiridon au intrat prin efracţie în locuinţele a două persoane în vârstă din satul Mânjeşti. Cei trei au furat de acolo mai multe lucruri fără valoarea mare, după care s-au îndreptat spre casa unei bătrâne de 84 de ani, la care unul dintre inculpaţi muncise în trecut.

Procurorii notează în rechizitoriu că suspecţii au fost auziţi de victimă, care a ieşit în curte pentru a vedea ce se petrece. În acel moment, femeia a fost lovită cu pumnul şi băgată cu forţa în bucătăria de vară, acolo unde cei trei au încuiat-o. Ulterior, hoţii au sustras mai multe bunuri din curtea octogenarei.

Procurorii notează că femeia a suferit un infarct în timpul în care a stat încuiată, fiind salvată, în cele din urmă, de ambulanţa alertată de un apropiat.

Comentarii