Condiţii de excepţie pentru CSMS

joi, 06 februarie 2014, 02:50
2 MIN
 Condiţii de excepţie pentru CSMS

Echipa pregatită de Marius Lăcătuş va sta până pe 16 februarie la un hotel de lux din Antalya, Kamelya World Selin. Costul cantonamentului este de circa 40 000 de euro. Mâine, de la 11:00, ieşenii vor susţine primul test cu Poli Timişoara

 
 
Plecată ieri, în jurul prânzului, din Bucureşti, delegaţia CSMS Iaşi a ajuns aseară în Turcia, acolo unde va derula al doilea cantonament al anului. Până pe 16 februarie, formaţia pregătită de Marius Lăcătuş va avea cartierul general la un hotel de lux, Kamelya World Selin, situat la 55 de kilometri de aeroportul din Antalya, aeroport pe care ieşenii au ajuns după un drum cu o escală la Istanbul. Hotelul oferă condiţii de excepţie pentru cazare, masă în sistem all-inclusive, plus alte facilităţi: acces la trei terenuri de fotbal, de diferite dimensiuni, piscină interioară, SPA, centru fitness, saună, baie turcească, etc. Pentru a îndeplini dorinţa expresă a lui Lăcătuş, de organizare a cantonamentului în Antalya, CSMS va cheltui circa 40 000 de euro, 9 500 de euro din aceşti bani fiind necesari pentru transportul celor 37 de persoane care au plecat ieri de pe Aeroportul Otopeni: 26 de jucători (Caparco, Bălan, Dani, Bosoi, Creţu, Avrămia, Vişa, Cioranu, Bădic; Călugăru, Onofraş, Olah, Mihalache, Novac, Dedu, L. Mihai, Ţigănaşu, Herghelegiu, Dobre, Pălimaru, juniorii Crenganiş, Moisii, Chelaru precum şi Radina şi Hoxha, care dau probe), preşedintele clubului, Florin Prunea, directorul sportiv Ovidiu Pancu, antrenorii Marius Lăcătuş, Ioan Nagy, Adrian Kereszy şi Benone Dohot, preparatorul fizic Cezar Honceriu, medicul Eugeniu Moroşan, asistentul Gheorghe Timofte, masorul Marius Mereu şi magazinerul Gheorghe Ungheanu. În Antalya vor mai fi prezenţi şi şoferul Constantin Pintilei şi masorul Eduard Apintilesei, care au făcut deplasarea cu un microbuz în care au fost încărcate, printre altele, materiale sportive.
Reamintim, CSMS, care a achitat circa 65 000 de lei pentru primul cantonament al anului, de la Cheile Grădiştei, plătise iniţial un avans pentru a merge la Albena, în al doilea stagiu de pregătire centralizat al iernii, unde costurile erau de circa 17 000 de euro. Deplasarea în Bulgaria s-a contramandat săptămâna trecută, oficialii ieşeni invocând starea proastă a terenurilor de antrenament.
Dintre echipele din seria I a Ligii a II-a, doar Rapid Bucureşti şi FC Clinceni au mai mers în Antalya. Delegaţia ilfovenilor, formată din 28 de persoane, a făcut deplasarea în Turcia cu acelaşi avion cu care a călătorit Iaşul.
Restul formaţiilor din prima serie a eşalonului secund au ales variante mai ieftine de pregătire, în ţară, unde se antrenează şi o formaţie de Liga I, Ceahlăul Piatra Neamţ, care a renunţat repede la cantonamentul din Croaţia.

Totodată, s-a stabilit şi primul meci amical al cantonamentului, mâine de la ora 11:00, ieşenii întâlnind formaţia de Liga I, ACS Poli Timişoara.

Comentarii