Creţu poate juca vineri

joi, 29 septembrie 2016, 01:43
2 MIN
 Creţu poate juca vineri
 
 
CSM Politehnica Iaşi a organizat ieri o conferinţă de presă, la care au participat antrenorul Nicolo Napoli şi jucătorii Alessandro Caparco şi Alexandru Boiciuc. După ce a declarat în repetate rânduri că nu se va mai baza pe Creţu, pentru că acesta a spus că nu mai vrea să joace la Iaşi, tehnicianul, silit de absenţele din centrul defensivei (doar Saric este apt de joc dintre fundaşii centrali de meserie) şi-a recosiderat poziţia: “Avem mulţi absenţi vineri, cu Timişoara. Frăsinescu este suspendat, Ciucă, Mihalache şi Böle sunt accidentaţi. Vedem dacă revine Cristea. Nu m-am hotărât pe cine bag fundaş central. E posibil să apelez la Creţu. El este jucătorul Iaşului, s-a antrenat cu echipa până acum. E posibil şi să apelez la alţi jucători care au mai jucat acolo, cum a fost Mitic, care a evoluat fundaş central anuk trecut, la Târgu Mureş. Mai sunt două zile până la meci, vom vedea. E bine că revin Voicu şi Ţigănaşu”.
Napoli a mai spus că nu se teme că va fi demis în cazul ratării victoriei: “Schimbarea antrenorului este problema clubului, nu a mea. Ştiu că va fi un meci foarte greu, pentru că Timişoara joacă fără presiune, iar noi vom avea presiune, însă nu mă gândesc la demitere, ci la cum să câştigăm”.
Fotbaliştii ieşeni s-au arătat optimişti că vor depăşi “lanterna” clasamentului. “Am avut prea mult respect faţă de Astra şi am pierdut. Acum, trebuie să fim concentraţi sută la sută la meciul cu Timişoara. Va fi un meci dificil, însă trebuie să batem” a spus Caparco, pe aceeaşi idee fiind şi Boiciuc: “E un meci greu, cu o echipă care ne poate crea probleme, însă noi trebuie să câştigăm. Cred că putem obţine trei puncte” a spus internaţionalul de tineret moldovean, care s-a referit şi la situaţia lui: “Sunt foarte fericit că am jucat în ultimele meciuri. Voi încerca în continuare să demonstrez că merit acest lucru. Vreau să am cât mai multe minute şi să dau cât mai multe goluri. Mi-a fost greu în startul sezonului, am fost dezamăgit, pentru că m-am simţit oarecum discriminat, nefiind inclus în categoria under 21. Mă bucur că regula s-a aprobat şi pentru mine”.
Partida dintre CSM Poli şi ACS Poli se va disputa vineri, cu începere de la ora 18:00. 

Comentarii