Cristina Grigorescu a devenit manager interimar la Pneumoftiziologie

joi, 01 iunie 2017, 13:30
1 MIN
 Cristina Grigorescu a devenit manager interimar la Pneumoftiziologie

Spitalul de Pneumoftiziologie are un nou manager. După 11 ani, respectiv trei mandate la conducerea spitalului, economistul Dumitru Filipeanu îşi încheie astăzi, 1 iunie, activitatea în unitatea medicală. 

Pentru următoarele două luni, ordonatorul principal de credite al spitalului, Consiliul Judeţean, a numit un manager interimar. Spitalul va fi condus în această perioadă de dr. Cristina Grigorescu, medic primar chirurgie toracică, până în prezent şefa secţiei clinice II de Chirurgie Toracică din spital.

„Preşedintele CJ Iaşi, Maricel Popa, a semnat astăzi (n.r. – ieri) decizia de încetare, începând cu data de 01.06.2017, a Contractului de Management al domnului Dumitru Filipeanu din funcţia de manager al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie, în conformitate cu prevederile art 184 alin. 1 lit (a) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii cu modificările şi completările ulterioare, ca urmare a expirării perioadei pentru care a fost încheiat“, se arată într-un comunicat al CJ. Potrivit acestuia, perioada de conducere interimară se poate prelungi până la şase luni, timp în care Consiliul de Administraţie al spitalului trebuie să organizeze concursul pentru ocuparea postului de manager. Ec. Dumitru Filipeanu a fost manager la Spitalul de Pneumoftiziologie din 2006.  

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii