A semnat Tomi Petrescu!

CSMS Iaşi are, începând de ieri, un jucător străin în lot

vineri, 02 august 2013, 01:50
2 MIN
 CSMS Iaşi are, începând de ieri, un jucător străin în lot

CSMS Iaşi l-a înregimentat pe mijlocaşul finlandez de origine română. Vişa are cele mai mari şanse de a fi inclus în lotul echipei, dintre jucătorii aflaţi în probe.

CSMS Iaşi are, începând de ieri, un jucător străin în lot. Tomi Petrescu, mijlocaşul finlandez de 27 de ani a semnat un contract pe trei ani cu echipa ieşeană. “Tomi Petrescu a revenit miercuri seară în Iaşi, după ce s-a mai antrenat câteva zile sub comanda lui Costel Enache. Joi dimineaţă am semnat un contract pe trei ani cu el, clubul rezervându-şi dreptul de reziliere unilaterală a înţelegerii , după primul şi al doilea sezon” a anunţat preşedintele CSMS, Florin Prunea.

Tomi Petrescu a făcut junioratul la Jyväskylä (Finlanda) şi Leicester (Anglia), iar ca senior a evoluat, până acum, la echipe din patru ţări. Fotbalistul de origine română a fost legitimat la Leicester (Anglia), Inter Turku, Tampere United, TPV (toate, Finlanda), Ascoli (Italia), Panthrakikos (Grecia), Honka şi Haka Valkeakoski (ambele, Finlanda). Tomi Petrescu are 32 de selecţii în loturile naţionale de juniori şi tineret ale Finlandei.

Dacă nu apar probleme neprevăzute, suporterii CSMS vor avea prilejul să-l vadă la lucru pe jucătorul nou-venit mâine, de la ora 11:00, în meciul amical pe care Iaşul îl va disputa pe stadionul “Emil Alexandrescu”, în compania echipei FCM Dorohoi.

În testul cu echipa de Liga a III-a, Enache vrea să-l utilizeze şi pe Bogdan Vişa. Stoperul de la FC Argeş este jucătorul care are cele mai mari şanse de a fi reţinut în lot dintre cei trei jucători care au dat probe la CSMS în ultima perioadă, ceilalţi doi fiind atacantul Alex Marin (FC Olt) şi fundaşul dreapta Ionuţ Florea. Ultimul a şi plecat din Iaşi, pentru o acţiune a naţionalei de fotbal pe plajă a României, lucru care a închis, practic, posibilitatea de oficializare a unui contract cu Iaşul.

În altă ordine de idei, aseară, la ora închiderii ediţiei, nu se aflase dacă Adrian Avrămia, Narcis Bădic şi Andrei Herghelegiu au devenit jucători liberi. “Comisiile federale nu ne-au trimis încă decizia în cazurile lui Avrămia, Bădic şi Herghelegiu, care şi-au depus memorii pentru a deveni jucători liberi. Cazul s-a judecat ieri, însă nu s-a anunţat verdictul. Sper ca vineri să se întâmple acest lucru. Repet, eu sunt convins că vor rămâne jucători Iaşului” a declarat Prunea.

Comentarii