Cu copiii contra Craiovei!

miercuri, 23 noiembrie 2016, 02:43
2 MIN
 Cu copiii contra Craiovei!

 CSM Politehnica este cu lotul în piuneze  înaintea meciului de vineri, cu oltenii. S-a acidentat şi Chelaru la antrenament, iar antrenorul Eugen Neagoe a chemat doi juniori de 17 ani

 
 
Toate ghinioanele s-au adunat în Copou în interiorul CSM Politehnica! Aflată în criză sportivă profundă, cu susţinerea financiară la pământ, lipsită de şansă în mai multe partide, echipa ieşeană este lovită din plin şi la nivelul lotului de jucători. Criza de efectiv a depăşit limita de avarie înaintea partidei de vineri, contra CS Universitatea Craiova, din etapa a XVII-a a Ligii I de fotbal.
Faţă de ultima dispută, cu ASA Târgu Mureş, Iaşul a pierdut trei jucători de bază. Căpitanul echipei, Ionuţ Voicu şi atacantul Andrei Cristea sunt suspendaţi ca urmare a cumulului de cartonaşe galbene, iar Milan Mitic este accidentat.
Şi situaţia jucătorilor under 21 caracterizează perfect faptul că Zeiţa Fortuna, care a plecat din Copou odată cu fostul antrenor, Nicolo Napoli, e supărată rău pe ieşeni. După Marian Târşa şi Cătălin Ştefănescu în grupul accidentaţilor a intrat şi Marius Chelaru. “La antrenamentul de marţi, după nici cinci minute de alerghare uşoară, ne-a spus că are probleme musculare. E suspect de ruptură. Ca şi Tărşa şi Ştefănescu, nu cred că va mai juca anul acesta” , a spus antrenorul principal al CSM, Eugen Neagoe. Cum Alexandru Boiciuc nu are drept de joc vineri, internaţionalul de tineret moldovean ispăşindu-şi a treia etapă de suspendare primită în urma eliminării din meciul contra FC Steaua Bucureşti, Iaşul va titulariza un junior în disputa cu oltenii. Acesta ar putea fi atacantul Sabin Moldovan, care se pregăteşte de mai mult timp cu echipa mare şi a debutat sâmbătă în Liga I. Pentru a nu rămâne descoperiţi, ieşenii au chemat de urgenţă alţi doi juniori de 17 ani la echipa mare, mjlocaşul central Robert Dodan şi atacantul Vlad Danale, ambii urmând a fi legitimaţi de urgenţă, pentru a putea fi apţi de joc vineri.
Singura veste bună în oceanul de probleme de la CSM este posibila revenire a lui Alexandru Ţigănaşu, care s-a recuperat  după lunga perioadă de indisponibilitate. În ciuda necazurilor majore, Neagoe a încercat să-şi încurajeze echipa: “Nu avem timp să ne plângem. Trebuie să strângem rândurile şi să facem totul pentru a ieşi din impas. Cine va intra vineri, contra Craiovei, trebuie să arate că îşi merită locul în lotul echipei”.
 

Comentarii