Curs cu credite oferit gratuit de USLIP cadrelor didactice

miercuri, 01 noiembrie 2017, 20:10
1 MIN
 Curs cu credite oferit gratuit de USLIP cadrelor didactice

Profesorii ieşeni membri ai Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi (USLIP Iaşi) vor putea participa gratuit în perioada următoare la cursul de perfecţionare Management Educaţional Participativ.

Cursul, care este împărţit în două module, Leadership Educaţional şi Managementul Calităţii, va fi punctat la dosarul didactic cu 22 de credite. Astfel, conducerea USLIP Iaşi recomandă participarea la acest curs mai ales a cadrelor didactice care nu au dobândit mai mult de 90 de credite în ultimii 5 ani. De asemenea, USLIP recomandă profesorilor care au obţinut cele 90 de credite să ofere şansa colegilor lor să obţină punctajul necesar dosarelor didactice. Astfel, cei care au cele 90 de credite, se pot înscrie la sesiune de perfecţionare din anul şcolar 2018-2019.

În acest moment, USLIP Iaşi are posibilitatea organizării a maximum două grupe de lucru în fiecare lună, pe o perioadă de 12-18 luni, unităţile şcolare participante urmând să fie trase la sorţi. Astfel, pentru a participa la aceste cursuri, conducerea şcolilor trebuie să completeze şi să trimită listele cu profesorii care doresc să participe la aceste cursuri până pe data de 8 noiembrie. Cursul este finanţat prin Casa Corpului Didactic „Spiru Haret“ din Iaşi. În această perioadă se desfăşoară şi cel de-al doilea curs de perfecţionare intitulat „Manager de proiect“. 

 

 

 

Comentarii