DE COLECŢIE! Putin a cântat „Blueberry Hill” la „Vocea Rusiei” (VIDEO)

miercuri, 09 octombrie 2013, 13:06
2 MIN
 DE COLECŢIE! Putin a cântat „Blueberry Hill” la „Vocea Rusiei” (VIDEO)

Sportiv, dansator, politician, cuceritor şi cântăreţ talentat. Acestea sunt doar câteva dintre calităţile lui Vladimir Putin, liderul incontestabil al ruşilor.

Realizatorii de la "Golos", varianta rusească a "The Voice", au imaginat un scenariu extraordinar pentru cel mai recent sezon al emisiunii şi au împrumutat imagini mai vechi cu Putin cântând live, pe care le-au montat astfel încât să parp că acesta se află chiar în studio, la audiţii.

Astfel, Putin a interpretat celebrul hit "Blueberry Hill", o piesă din 1940, cântată originar de Fats Domino. Pentru că audiţiile au fost "pe nevăzute", s-a presupus că niciun membru al juriului nu a ştiut că în spatele scaunelor se află cel mai important om al ţării.

Cum Putin nu este afon, interpretarea lui a plăcut la trei dintre cei patru juraţi, iar reacţiile acestora, atunci când au întors scaunele, sunt nepreţuite.

Un singur scaun nu s-a întors până la finalul reprezentaţiei artistice a lui Vladimir Putin. Acela al lui Alexander Gradsky. 

Piesa "Blueberry Hill" pare să fie preferata preşedintelui rus care, în urmă cu doi ani, pe când deţinea funcţia de prim-ministru în guvernul de la Kremlin, a cântat-o live, cu acompaniament de pian, în faţa unei asistenţe de cinci stele. Atunci, invitat să participe la un bal de caritate, Putin a urcat pe scenă şi, spre uimirea şi încântarea celor aflaţi în sală – printre care se aflau Sharon Stone, Gerard Depardieu, Kevin Costner, Alain Delon şi Kurt Russel – a cântat impecabil "Blueberry Hill".

libertatea.ro

Comentarii