Dimineaţă de coşmar pe drumurile din Iaşi. Patru accidente în şase ore

miercuri, 29 iulie 2015, 13:56
2 MIN
 Dimineaţă de coşmar pe drumurile din Iaşi. Patru accidente în şase ore

Patru accidente au avut loc în această dimineaţă pe drumurile din Iaşi.

1. La ora 06:30, pe bulevardul N. Iorga a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti: T. Mihai de 44 ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism dinspre Gara Internaţională către intersecţia Cotnari, la trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător din dreptul Complexului Comercial Kaufland l-a surprins şi accidentat pe D. Cristian de 19 ani, din comuna Dagâţa, judeţul Iaşi, angajat regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice.

2. La ora 09:40, pe bulevardul Independenţei din Iaşi a avut loc un accident rutier: M. Dan de 50 de ani, din Iaşi, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Independenţei dinspre Piaţa Eminescu către Târgu Cucu, în dreptul Magazinului Apropos l-a surprins şi accidentat pe un minor de 8 ani din Iaşi, care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea copilului, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijri medicale. Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice.

3. La ora 09:10, în localitatea Heci, comuna Lespezi, judeţul Iaşi s-a comis un accident rutier: F. Miluţă, de 75 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped dinspre municipiul Paşcani spre localitatea Lespezi, la efectuarea manevrei de întoarcere nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate de trecere unui microbuz ce era condus regulamentar de P. Laurenţiu, de 52 ani, din municipiul Botoşani. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a mopedistului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Niciuna dintre cele două persoane nu consumase alcool.

4. La ora 11:55, pe Aleea M. Sadoveanu, din municipiul Iaşi, în dreptul Universităţii Agronomice Iaşi a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti: P. Codruţ, de 24 ani, din judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea M. Sadoveanu dinspre Liceul Pedagogic către Bulevardul Carol I, la trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător din dreptul Universităţii Agronomice Iaşi, a surprins-o şi accidentat pe o femeie de 63 ani, din municipiul Iaşi angajată regulamentar în traversarea strazii pe marcajul pietonal. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice.

 

Comentarii