Discuţii ca între vecini: şi-au zdrobit capetele şi perforat plămânii

miercuri, 05 aprilie 2017, 17:50
1 MIN
 Discuţii ca între vecini: şi-au zdrobit capetele şi perforat plămânii

Trei bărbaţi din judeţ bătuţi de cunoscuţi din aceeaşi localitate au fost internaţi ieri în spitalele ieşene. În ultima gardă, potrivit medicilor urgentişti, trei bărbaţi au ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sfântul Spiridon“ cu multiple fracturi şi traumatisme. 

Cea mai tânără victimă, un pacient de 20 de ani, din Holboca, le-a declarat medicilor că a fost bătut de propriul vecin. Pacientul avea capul spart, faţa lovită şi fractură de mandibulă.

„Pacientul prezenta o agresiune fizică, cu traumatism cranio-cerebral, un traumatism cranio-facial şi o fractură de mandibulă. Pacientul a fost internat în clinica BMF a spitalului“, a nuanţat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. Al doilea pacient, un bărbat de 35 de ani din localitatea Brăeşti, a ajuns în UPU cu capul spart şi cu o contuzie toraco-abdominală. După primele investigaţii, pacientul a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie.

Al treilea pacient, un bărbat de 68 de ani din Erbiceni, a ajuns la spital cu plămânii perforaţi în urma unei agresiuni. Bărbatul a primit primul ajutor în UPU şi apoi a fost internat în clinica de chirurgie toracică la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Comentarii