Donald Trump va fi personaj într-un desen animat produs de prezentatorul de televiziune Stephen Colbert

vineri, 28 iulie 2017, 11:50
1 MIN
 Donald Trump va fi personaj într-un desen animat produs de prezentatorul de televiziune Stephen Colbert

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, va fi personaj într-un nou desen animat produs de prezentatorul de televiziune Stephen Colbert, a anunţat joi postul de televiziune Showtime, care a comandat, pentru început, zece episoade a câte jumătate de oră, potrivit AFP.

Serialul animat, care va fi lansat în toamna acestui an, va povesti aventurile preşedintelui SUA şi ”ale celei mai puternice familii din lume”, a transmis canalul TV, parte a grupului CBS.

”Ştiu că multă lume voia să îl facă şi mă simt onorat că preşedintele animat a invitat echipa noastră în zona sa privată”, a transmis Colbert. ”Am văzut câteva fragmente şi sunt nerăbdător să îl arătăm pe omul din spatele MAGA (Make America Great Again)”, a făcut el referire la cele patru celebre cuvinte pe care Trump le repetă neîncetat de când şi-a început campania electorală. După un început dificil la cârma programului ”The Late Show” al CBS, în toamna anului 2015, Stephen Colbert a cunoscut o mare popularitate odată cu alegerea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte.

Umorul lui mult mai politic decât cel al principalilor săi competitori, Jimmy Kimmel (ABC) şi Jimmy Fallon (NBC), i-a permis să conducă tronsonul orar din acest sezon, o realizare pe care CBS nu a mai avut-o din 2010. Pentru proiectul animat, Colbert l-a angajat pe producătorul executiv al ”The Late Show”, Chris Licht, care a avut un rol important în evoluţia emisiunii TV.

Comentarii