Drum bun, căpitane!

marți, 20 iunie 2017, 01:43
3 MIN
 Drum bun, căpitane!

 

Şase jucători şi-au reziliat contractul cu echipa CSM Politehnica Iaşi, între ei fiind şi Ionuţ Voicu
 
 
Ieri, alţi jucători de la CSM Politehnica ale căror contracte expirau la sfârşitul lunii (Caparco, Grahovac, Voicu, Bosoi, Ştefănescu şi V. Gheorghe) şi-au reziliat înţelegerile cu echipa ieşeană. Ionuţ Voicu, fost căpitan al echipei, a ţinut să transmită un mesaj la plecarea din Iaşi.
 
– Ionuţ, ce senzaţii ai la finalul colaborării cu Iaşul?
– Stranii! Pe de o parte sunt foarte trist, pentru că s-a încheiat o perioadă extrem de frumoasă din cariera mea de fotbalist, poate cea mai frumoasă. Am avut un grup frumos, am obţinut rezultate, zic eu, bune şi foarte bune pentru Iaşi, am adus oraşul pentru prima dată în Cupele Europene, am adus multă lume la stadion. Sunt mândru că am fost căpitanul acestei echipe, le mulţumesc tuturor celor cu care am împărţit vestiarul, precum şi fanilor, care m-au sprijinit mereu, şi în momentele dificile.
Pe de altă parte, sunt bucuros că voi petrece mai mult timp cu familia. Când am plecat sâmbătă spre Iaşi, fetiţa a plâns două ore… De aceea ţi-am şi spus încă dinainte de finalul sezonului că, indiferent de ce se va întâmpla, nu voi mai rămâne la Iaşi şi mă voi întoarce în Bucureşti, unde locuiesc.
 
– Despre modul în care te-ai despărţit ce spui?
– Efectiv nu înţeleg de ce a făcut noua conducere ce a făcut! Avea războiul cu domnul Prunea, să-l poarte cu domnul Prunea! De ce ne-a băgat şi pe noi, jucătorii, în el? Puteau foarte bine ca discuţiile pe care le-am purtat luni să le poarte mai devreme, nu după ce s-a întâmplat sămbătă şi duminică, atunci când am fost umiliţi. Ne chemau pe 13, pe 15, pe 17, când voiau, ne strângeam mâinile cu toţii, făceam o poză, ne despărţeam prieteni. Sau puteau să ne sune, rezolvam telefonic. Nu am primit însă niciun telefon în toată perioada de când s-a încheiat sezonul. M-au sunat sâmbătă, când ajunsesem deja în Iaşi. Nimeni nu voia să rămână cu forţa la echipă! Aşa, a ieşit un circ de a râs toată ţara de Iaşi! M-a durut pe mine de ce s-a vorbit despre această echipă, cum de nu i-a durut pe ei? Chiar nu şi-a dat seama nimeni din club ce prejudiciu de imagine uriaş apare? Pentru că au fost lucruri extrem de grave.
 
– Ce vei face în continuare? Se vorbeşte că ai oferte de la Juventus, de la Voluntari, de la Sepsi…
– Într-adevăr, am primit mai multe oferte, însă le iau în calcul doar pe cele care au venit aproape de casă. Fizic sunt pregătit să mai joc fără probleme în prima ligă. Voi analiza, voi discuta cu familia şi voi lua o decizie în scurt timp. Eu sunt liniştit financiar, familia este acum pe primul plan.
 
– Succes!
– Gânduri bune cititorilor şi tuturor microbiştilor ieşeni!

 

Comentarii