De Business

Punem punctul pe știi

eMAG îşi face cunoscută oferta de angajare la Iasi într-o discuţie libera la cafenea

vineri, 30 ianuarie 2015, 02:50
2 MIN
 eMAG îşi face cunoscută oferta de angajare la Iasi într-o discuţie libera la cafenea

Cel mai mare jucător din comerţul electronic românesc se prezintă ieşenilor interesaţi de o carieră IT în cadrul companiei. eMAG va organiza pe data de 5 februarie, cu începere de la ora 18:30, “IT Networking Day Iaşi” în cafeneaua The Trumpets din Palas Mall.

Evenimentul este deschis tuturor celor care doresc să afle cât mai multe informaţii despre oportunităţile dezvoltării unei cariere în cadrul celui mai mare retailer online din Europa de Sud-Est. Evenimentul este organizat sub forma unei discuţii interactive împreună cu reprezentanţii eMAG despre echipă şi proiectele ce urmează a fi dezvoltate de noul centru IT deschis la Iaşi la sfârşitul anului trecut. “Dorim să cunoaştem comunitatea de specialişti IT din Iaşi şi să prezentăm proiectele noastre, tehnologiile pe care le folosim în prezent, precum şi planurile noastre de dezvoltare, atât la nivel local, cât şi regional. Participanţii vor avea ocazia să cunoască modul de organizare, metodologia de lucru, dar şi să afle mai multe detalii despre structura echipei şi rolurile pe care le avem deschise în acest moment la Iaşi”, a precizat Tudor Manea, vicepreşedinte şi director de resurse umane la eMAG.

Compania a deschis în luna noiembrie 2014 un centru de programare în Iaşi şi şi-a propus să recruteze, în primul an de activitate, 40 de programatori. Acest al doilea centru de programare deschis în ţară vine, după cel din Craiova, ca o consecinţă firească a dezvoltării organice din ultimii ani, au subliniat oficiali eMAG. Retailerul online recrutează în Iaşi specialişti PHP, Linux şi alte tehnologii web, Product Managers, specialişti Quality Assurance pentru poziţii full-time.

 

 

Comentarii