N

EXCLUSIV! Doi fraţi au făcut accidente în Iaşi la numai 12 minute unul după altul (IMAGINI)

N

sâmbătă, 24 mai 2014, 01:50
2 MIN

\N

Doi fraţi din Iaşi care se aflau la volanul unor bolizi de lux au produs două accidente în centrul Iaşului, la interval de câteva minute unul de celălalt.

Primul dintre cei doi, Ionuţ Luca, în vârstă de 29 de ani, conducea un BMW cu viteză dinspre Hotel Europa către Palat, în jurul orei 23, şi a trecut pe culoarea roşie a semaforului aflat în faţa Magazinului Moldova Mall. Încercând să evite un taxi care aştepta la semafor, acesta a intrat pe sensul opus de mers şi a izbit frontal un Volkswafen Golf, care la rândul lui a ricoşat într-un Citroen, care circula pe banda de lângă Volkswagen. În urma accidentului dintre cele trei maşini, şoferul Golf-ului a fost scos dintre fiarele contorsionate cu ajutorul pompierilor, dar a scăpat miraculos doar cu câteva zgârieturi. Imediat după producerea accidentului, Ionuţ Luca şi-a sunat fratele, care a pornit în viteză spre locul accidentului. În Târgu Cucu, în zona unei linii de tramvai, Marius Luca, în vârstă de 27 de ani, care conducea un Audi A6, a pătruns pe contrasens şi a izbit o Kia. Şoferul acesteia din urmă a ajuns la spital cu fractură de braţ.

Pe numele celor doi a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. „La ora 22.55, poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident. Ionuţ L., de 29 de ani, din Iaşi, care conducea un BMW, pe fondul vitezei, a pătruns pe culoarea roşie a semaforului, apoi pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism Volkswagen. Acesta din urmă a ricoşat într-un Citroen, La ora 23.07, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier, produs în zona Târgu Cucu. Marius L., de 27 ani, care conducea un Audi, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în co­li­ziune cu un Kia. Şoferul de la volanul Kia a fost transportat la spital. Pe numele celor doi conducători auto a fost deschis dosar pe­nal pentru vătămare corporală din culpă“, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Comentarii