De Business

Punem punctul pe știi

Firma Antibiotice SA, premiată de revista Capital

vineri, 29 mai 2015, 01:50
1 MIN
 Firma Antibiotice SA, premiată de revista Capital

Compania Antibiotice SA a fost premiată de una din cele mai prestigioase publicaţii de business din ţară pentru rezultatele obţinute anul trecut. Cel de-al doilea mare angajator al judeţului Iaşi a obţinut premiul II la categoria „Industrie” la Gala „Premiile Capital”, organizată miercuri seara. Manifestarea a reunit zeci de oameni de afaceri şi companii de prestigiu preţ de câteva ore, fiind decernate distincţii pentru cei mai performanţi jucători din economia românească, în anul 2014.

Publicaţia a acordat 11 premii, cinci dintre ele fiind rezervate companiilor care activează în sectoarele cu cea mai mare importanţă în economie: industrie, agricultură, sectorul financiar, servicii şi comerţ. De asemenea, au fost decernate premii pentru compania anului, investiţia anului şi omul de afaceri al anului. „Premiul acordat de revista Capital ne onorează şi doresc să-l dedic tuturor colegilor din cadrul companiei Antibiotice, care au ştiut să găsească mereu cele mai adecvate soluţii la provocările ivite şi să rămână mereu ancoraţi în realitate, indiferent de perioadele pe care le-am traversat în ultimii ani.

Aceasta înseamnă că s-a creat o sinergie care ne ajută să punem în practică planurile noastre de dezvoltare şi ne dă speranţa că în perspectivă, această mare echipă, numită Antibiotice, va face performanţă”, a declarat Ioan Nani, directorul general al companiei ieşene. Cu ocazia aceleiaşi gale, titlul de omul de afaceri al anului i-a fost decernat lui Radu Timiş, fondator şi preşedinte al grupului Cris-Tim, iar premiul I la categoria compania anului a revenit retailer-ului online eMAG. Lanţurile de supermarketuri MegaImage, respectiv Lidl, compania Dedeman, OMV Petrom, Catena şi Orange România sunt alte nume mari care au fost premiate de „Capital”.

Comentarii