Fusta de piele – must have-ul momentului. Alege modele variate

marți, 26 august 2014, 14:33
2 MIN
 Fusta de piele – must have-ul momentului. Alege modele variate

În ciuda temperaturilor exterioare, pe tot parcursul verii ne-am intersectat cu o piesă mai puţin obişnuită în sezonul estival: fusta din piele.

Întregul sezonul de primăvară/vară 2014 a fost presărat cu apariţii spectaculoase ale hainelor din piele, fie că vorbim despre pantaloni scurţi, veste, top-uri scurte sau, vedeta de astăzi, fusta din piele.

Dacă în mod tradiţional, fusta din piele cu care ne-am obişnuit era fie mini, fie clasica pencil skirt, în sezonul actual aceasta este adaptată aproape oricărui design: midi, cloche, fusta în formă de A, cu volane, peplum sau cu broderii felurite.

Într-un top al celor mai apreciate versiuni, în ciuda modelului mai puţin abordabil în toiul verii, pe prima poziţie se situează fusta amplă, cu o lungime ce depăşeşte uşor genunchii. Dacă o achiziţionezi în varianta albă sau nude, cu atât mai bine, întrucât va face senzaţie de fiecare dată când o vei purta. Alege în partea de sus top-uri lejere în stil maieu sau bustiere, cu vedere discretă la abdomen.

Dacă ţi se pare prea mult pentru o zi estivală, îţi rămâne opţiunea unei fuste de piele mini, mai confortabilă, din punct de vedere termic cel puţin. Aceasta poate fi în clasica variantă neagră, combinată cu accesorii cheie care să o pună în evidenţă. Bluze nude, sandale minimaliste cu toc înalt, o poşetă într-o culoare puternică – fuchsia sau albastru intens – sunt ingredientele potrivite pentru o ieşire nocturnă în care focusul principal al ţinutei tale este fusta de piele.

 

Comentarii