Horoscop: Cu ce replici îţi înebuneşti iubitul, în funcţie de zodia lui

luni, 14 octombrie 2013, 14:34
2 MIN
 Horoscop: Cu ce replici îţi înebuneşti iubitul, în funcţie de zodia lui

Ca să te adore, trebuie să îl cunoşti destul de bine şi să ştii ce îi place cel mai mult. Află ce trebuie să îi spui în pat ca să îl dai gata şi să fie numai al tău.

 

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Bărbatul din această zodie se excită dacă pronunţi unele cuvinte care te trimit cu gândul la sex, dar spuse pe un ton uşor obraznic. Foloseşte cuvinte precum uda, tare, hai acum, iar el va fi deja pe jumătate satisfăcut.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul nu este greu de stârnit, aşa că dacă îi adresezi o întrebare incitantă, poţi considera deja că este numai al tău. Întreabă-l în şoaptă, atunci când sunt şi alţi oameni în jur, dacă ar vrea să îţi mângâie sânii, şi după aceea aşteaptă-te la o partidă de sex ca în filme.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Bărbatul din această zodie se excită la maxim dacă îi spui că vrei să faceţi sex în grup, dar trebuie să ai grijă ca această propunere să se rezume doar la nivel verbal. Nu exagera cu această frază, pentru că la un moment dat chiar îşi va dori să încerce.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornul adoră să îi vorbeşti dirty, dar nu se mulţumeşte doar cu atât. Acesta se excită la maxim dacă reuşeşti să îmbini faptele cu vorbele. Şopteşte-i că vrei să îl domini şi să îl săruţi peste tot, în timp ce te mişti lasciv în desuuri sexi.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul din zodia Vărsător se excită imediat dacă îi spui că vrei să-i legi mâinile, în timp ce îi săruţi zonele erogene. Impactul acestor afirmaţii va fi mult mai mare dacă în jurul vostru se află persoane care ar putea să audă aceste lucruri.

 

Citeste mai departe pe eva.ro

Comentarii