Ieşenii care şi-au abandonat rablele în parcare, amendaţi de Primărie

luni, 20 octombrie 2014, 01:57
1 MIN
 Ieşenii care şi-au abandonat rablele în parcare, amendaţi de Primărie

Reprezentanţii Corpului de Control al primarului au aplicat în ultimele două săptămâni 30 de amenzi în valoare totală de 37.590 de lei.

Multe dintre sancţiuni au fost date comercianţilor fie pentru lipsa sau nerespectarea autorizaţiei de funcţionare, fie pentru de­păşirea suprafeţelor contractate sau lipsa contractelor de folosinţă a spaţiului public. În total, un număr de 12 amenzi au fost date comerciaţilor în perioada 6-17 octombrie.

Inspectorii de la Primărie au amendat şapte persoane pentru că nu au respectat somaţiile de ridicare a maşinilor abandonate de pe domeniul public, şi încă cinci persoane pentru că nu şi-au salubrizat sau împrejmuit terenurile, aflate pe stradela Sf. Atanasie, Ion Baciu, Cantacuzino sau Iancu Bacalu.

Municipalitatea a mai amendat o lucrare la re­ţeaua de apă din Piaţa Vo­ievozilor şi faţadele degradate ale unor imobile, pentru care a dat 7 amenzi în valoare de 9.800 de lei. Corpul de Control a mai somat ieşeni pentru igie­nizarea unor spaţii de fo­losinţă comună şi pentru salubrizarea unor terenuri.

 

Comentarii