INEDIT: Inel de logodnă, găsit după 13 ani pe un morcov

vineri, 18 august 2017, 10:45
1 MIN
 INEDIT: Inel de logodnă, găsit după 13 ani pe un morcov

O femeie de 80 de ani din Canada, care a crezut că şi-a pierdut pentru totdeauna inelul de logodnă, şi-a recuperat după 13 ani preţioasa bijuterie, găsită la mijlocul unui morcov, relatează AFP. Mary Grams, 84 de ani, a povestit presei locale că şi-a pierdut în 2004 inelul de logodnă, pe care îl purta din 1951, în timp ce rupea buruienile la ferma familiei sale din Alberta, scrie Agerpres

Stânjenită de această pierdere, ea şi-a cumpărat un inel nou şi nu i-a spus nimic soţului ei. Doar fiul lor cunoştea micul secret. Soţul ei a murit în 2012, la puţin timp după ce aniversaseră 60 de ani de căsătorie. Săptămâna aceasta, nora doamnei Grams, Colleen Daley, care locuieşte la fermă, a găsit preţiosul inel în timp ce culegea morcovi în grădina familei. Diform, morcovul era încins la mijloc cu un inel, conform Agrepres. 

"Nu-mi credeam ochilor", a declarat Colleen Daley postului CBC. "Mi-am întrebat soţul dacă recunoaşte inelulşi mi-a spus că da. Se află chiar la mijlocul acestui morcov", a povestit ea. Doamna Grams nu credea să-şi mai recapete vreodată bijuteria. Nu este însă singurul caz de acest fel. O femeie din Suedia şi-a găsit verigheta pe un morcov în 2011, la 16 ani după ce o pierduse în grădina de legume.

SURSA: Agerpres 

Comentarii