De Business

Punem punctul pe știi

Kaufland anunţă că acceptă la plată tichetele de masă electronice

miercuri, 20 aprilie 2016, 01:50
2 MIN
 Kaufland anunţă că acceptă la plată tichetele de masă electronice

Hipermarketurile trec în era digitală, acceptând plata cumpărăturilor cu tichete de masă electronice sau prin aplicaţii instalate pe telefon. Clienţii Kaufland România pot utiliza, începând de azi, ca plată alternativă a cumpărăturilor tichete de masă electronice emise de Edenred. 

Cardurile de masă vin cu avantaje precum logistica simplificată şi flexibilitate, clienţii putând plăti fix valoarea cumpărăturilor, au precizat în comunicat oficialii retailerului. Cardul este dezvoltat pe platforma MasterCard fiind 100% securizat.

În plus, cardul nu are asociat un cont bancar şi, prin urmare, nu se impum comisioane sau alte taxe de administrare. „Adaptarea continuă la nevoile clienţilor reprezintă una dintre priorităţile Kaufland. În acest demers este important să avem alături parteneri de încredere precum Edenred, emitentul tichetelor de masă Ticket Restaurant® pe suport de hârtie şi card. Întrucât tichetele de masă au intrat în era digitală, ne bucurăm să oferim clienţilor posibilitatea de a utiliza cardurile Ticket Restaurant®, alături de tichetele de masă clasice, pentru plata cumpărăturilor”, a declarat, într-un comunicat dat ieri publicităţii, Valer Hancaş, director de marketing la Kaufland România.

Până în prezent, Edenred, cea mai mare companie emitentă de tichete şi carduri preplătite, a emis deja peste 60.000 de carduri de masă Ticket Restaurant®, se arată în acelaşi document. În cursul acestei luni, un alt mare retailer prezent şi la Iaşi, Carrefour, a introdus un sistem de plată a cumpărăturilor la casele de marcat direct de pe smarthphone, prin intermediul unei aplicaţii ce poate fi descărcată gratuit din Google Play şi App Store. 

 

 

Comentarii