Eveniment

Keep your eye on the rib eye!

joi, 08 iunie 2017, 14:32
1 MIN
 Keep your eye on the rib eye!

Little Texas lansează în premieră un steak în ediţie limitată, din carne de vită italiană, maturată timp de 120 de zile.

Din 9 iunie, iubitorii extravaganţelor gourmet vor avea ocazia unică în Iaşi de a savura un steak de vită, obţinut prin procedeul de maturare uscată timp de 120 de zile.

Initiaţiva Head Chef-ului Marian Zăncianu continuă politica complexului Little Texas de a oferi clienţilor săi experienţe gastronomice unicat.

Rib-Eye (cu os) este o piesă din regiunea intercostală și e una din cele mai savuroase părți ale vitei, datorită fibrei grase care o străbate și a osului care îi dă un gust deosebit.

Maturarea îndelungată oferă steak-ului o aromă puternică şi intensă.

Friptura, pregatită în sânge în cuptorul special pe cărbuni, este serviăa cu sparanghel, două sosuri la alegere şi un pahar de vin roşu, Cabernet Sauvignon produs în Italia (Casa Vinicolă Bennati, Gadum, Cabernet Sauvignon).

Piesele de Rib Eye maturat 120 de zile sunt în ediţie limitată şi vor fi servite pe bază de rezervare.

Rezervari: 0741.740.740.
 

Comentarii