Petarde dezamorsate

La CSM Politehnica nu ştie stânga ce face dreapta.

joi, 26 octombrie 2017, 15:00
2 MIN
 La CSM Politehnica nu ştie stânga ce face dreapta.

 Toate litigiile cu cei şapte foşti jucători ai clubului au fost stinse, dar preşedintele Adrian Ambrosie nu ştia

Miercuri, preşedintele executiv al clubului din Copou, Adrian Ambrosie, a anunţat că gruparea ieşeană riscă depunctarea ca urmare a faptului că nu a plătit drepturile financiare ale unor foşti jucători ai echipei, Nicuşor Grecu, Branko Grahovac, Ionuţ Voicu, Mădălin Ciucă, Milan Mitic, Alexandru Ciucur şi Bojan Golubovic, aceştia urmând să câştige litigiile cu gruparea ieşeană săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare. Citind declaraţiile lui Ambrosie, câţiva dintre jucători au luat ieri legătura cu “Ziarul de Iaşi” semnalând faptul că au câştigat de mult procesele cu echipa condusă de Ambrosie, ba au şi încasat banii la care aveau dreptul!

Fostul căpitan al echipei, Voicu, s-a arătat chiar revoltat: Nu înţeleg de ce este folosit numele meu ori ai altor foşti colegi pentru a fi acoperite găurile sau nevoile conducerii actuale. Eu am tot încercat să-mi obţin drepturile pe cale amiabilă. Nu s-a putut, am depus memoriu la comisii, am câştigat, mi-am primit banii. Lumea din Iaşi trebuie să ştie că dacă echipa va fi depunctată, acest lucru nu se va întâmpla din cauza mea sau a colegilor mei, care, cu câţi am vorbit, şi-au primit şi ei banii, ci din alte cauze. Eu nu voi uita niciodată clipele trăite la Iaşi, ţin mereu pumnii echipei unde m-am simţit excelent, sper să-şi atingă obiectivele, chiar dacă unele lucruri făcute de anumite persoane de la club mi-au lăsat şi îmi lasă în continuare un gust amar. Nu confund Iaşul, oraşul, echipa, suporterii cu anumite persoane, care nu ştiu sau nu vor să-şi facă treaba cum trebuie şi aruncă vina în alte direcţii”. Chestionat asupra celor susţinute de fotbalişti, preşedintele CSM a încercat să dreagă busuiocul: “M-am interesat la club şi domnul vicepreşedinte Stărică a reuşit să facă câteva plăţi săptămâna trecută, înainte de a ni se bloca conturile, astfel că unele litigii s-au stins”.

Din discuţiile purtate cu fotbaliştii amintiţi, niciunul nu a spus însă că nu şi-a primit banii, toate cele şapte litigii fiind, conform afirmaţiilor acestora, stinse! Reamintim, CSM, care a încasat în acest an, până acum, 6,6 milioane de lei de la Fundaţia Sportului Ieşean a solicitat încă 3,5 milioane lei de la fundaţia prin care Consiliul Local Iaşi susţine sportul local.

Comentarii