La turaţie maximă

luni, 14 octombrie 2013, 01:50
2 MIN
 La turaţie maximă

Poli Miroslava Iaşi s-a impus la scor, la Buzău, 38-26 (20-9). Într-un alt meci din Divizia A de handbal masculin, HCM Botoşani – Universitas Iaşi 30-21 (15-8)

 
Echipele ieşene de handbal masculin au evoluat în deplasare în acest week-end, când au fost programate partidele din etapa a VI-a a Diviziei A.
Sâmbătă, la Botoşani, HC Universitas a ţinut piept doar 20 de minute formaţiei locale HCM, ieşenii cedând la scor: 21-30 (8-15). “Partida s-a jucat în ultimele zece minute ale primei reprize, când am marcat un singur gol şi am primit şase. Pe lângă lipsa lui Ifrim, s-a simţit evoluţia mai palidă a unor jucători cu experienţă, care trebuie să-i ajute pe tineri să crească” a precizat preşedintele Universitas, Dorin Ghintuială.
În ceea ce-i priveşte pe handbaliştii de la Politehnica Ştiinţa Miroslava Iaşi, aceştia au bifat al cincilea succes stagional. Deşi au jucat în deplasare, la Buzău, pe terenul HC, elevii lui Florin Spiridon (FOTO) şi Ioan Zepciuc au câştigat detaşat, 38-26 (20-9). “Am făcut o primă repriză foarte bună, seriozitatea cu care am intrat în joc simţindu-se. Drept urmare, ne-am distanţat fără probleme, la pauză având un avans de 11 goluri. În repriza a doua, deşi am introdus şi jucătorii care au fost folosiţi mai puţin, am păstrat avansul ridicat, problema învingătorului nepunându-se niciun moment. Din păcate, victoria a fost plătită cu preţul accidentării lui Vulpe, care a suferit o entorsă” a punctat Spiridon, care a mai spus că golurile echipei sale au fost reuşite de Vulpe (9), Dil (6), Caciuc (4), Negru (4), Czari (4), Albu (3), Ciocoiu (3), Hîrţan (2), Folescu (1), Sărăcilă (1), Sabău (1).

În etapa a VII-a a eşalonului secund de handbal, Universitas, care are o victorie până acum, va întâlni miercuri, de la ora 14:00, în Sala Polivalentă din Iaşi, formaţia din Călăraşi în timp ce Poli va juca la Miroslava, joi, de la ora 12:00, cu HCM Botoşani.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii