Lăcătuş îi răspunde elegant lui Becali

sâmbătă, 17 decembrie 2016, 02:43
3 MIN
 Lăcătuş îi răspunde elegant lui Becali

 Războiul dintre cele două “Stele” continuă la modul declarativ

 
 
Directorul sportiv al secţiei de fotbal a CSA Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, ieri, că se bucură de faptul că echipa sa stârneşte un mare inters, fără să aibă jucători şi antrenori. El a răspuns astfel afirmaţiilor finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, care a promis că va sprijini adversarele echipei de fotbal a CSA Steaua în momentul în care aceasta va ajunge în ligile a III-a şi a II-a, pentru a împiedica formaţia armatei să ajungă în primul eşalon fotbalistic. "Pe mine mă bucură faptul că am început încet, încet, aşa să stârnim un interes, fără să avem antrenor, fără să avem jucători. Doar simplul fapt că va fi înfiinţată o echipă de seniori în cadrul clubului provoacă interes din partea multor persoane. şi pe mine mă bucură lucrul ăsta şi ne ambiţionează pe toţi cei care suntem implicaţi în acest proiect", a declarat Lăcătuş, la Digi Sport.
Întrebat cum comentează faptul că Becali l-a inclus în categoria celor care "au mâncat şi au jumulit de la Steaua", Lăcătuş a răspuns: "Este o oră de seară şi nu vreau să mă enervez seara, înainte de somn. Chiar nu vreau să răspund acestor provocări care vin din partea patronului. Îi mulţumesc foarte mult că mi-a întins o mână şi mi-a dat posibilitatea să antrenez echipa de fotbal a Stelei. Era un vis al meu care s-a împlinit. Niciodată nu o să rămân nerecunsocător, nu sunt genul de persoană care să uite. şi cred că s-a văzut că nu am spus niciodată nimic negativ de finanţatorul Stelei şi de echipa Steaua. Dar asta nu însemană că trebuie să stau departe de fotbal dacă mi se iveşte posibilitatea să activez în cadrul unei alte echipe. Că se numeşte Steaua Bucureşti, cu atât mai bine pentru mine, pentru că practic este echipa la care m-am consacrat şi m-am realizat şi ca fotbalist şi ca om. Dacă eram un pic mai nervos poate reacţionam. Dacă voi avea vreodată ocazia să port un dialog pe această temă cu finanţatorul Stelei, îi voi spune în mod direct ceea ce gândesc şi cum văd eu lucrurile vizavi de oamenii care l-au trădat şi el le-a întins o mână şi i-a ajutat din punct de vedere financiar, cum s-a referit el."
Marius Lăcătuş a declarat că nu este necesar să cheltuiască tot bugetul de 300.000 de euro pe an, anunţat pentru echipa de seniori a CSA Steaua. "Nu însemană că dacă am nişte bani în casă trebuie să-i cheltui pe toţi. Totuşi, trebuie să ne gândim că noi pornim practic de la zero. Vor trebui aduşi 25 de jucători, antrenori, trebuie făcută pregătire, achiziţionat echipament. Toate adunate cap la cap duc spre o sumă destul de mare", a explicat fostul mare jucător.
Marius Lăcătuş a fost numit antrenor-coordonator (director-tehnic) al secţiei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua Bucureşti, iar echipa de seniori va folosi emblema FC Steaua, gruparea lui Gigi Becali, pe care a câştigat-o în instanţă a anunţat, luni, site-ul oficial al grupării MApN.
 
 

    

Comentarii