De Business

Punem punctul pe știi

Levi9 s-a mutat într-un sediul nou şi anunţă că îşi dublează echipa

miercuri, 28 iunie 2017, 01:50
2 MIN

Compania olandeză de servicii IT Levi9 şi-a mutat operaţiunile într-un nou sediu din zona centrală. Societatea a închiriat 1.500 de metri pătraţi în clădirea de birouri deţinută de omul de afaceri Marius Şandru pe Şoseaua Naţională nr. 31.

 „Fiind una din companiile de top din regiune, Levi9 a decis să facă un upgrade birourilor sale din Iaşi într-o locaţie modernă. În acest fel, compania se poziţionează în inima comunităţii IT din oraş cu un impact vizibil în dezvoltatea acesteia”, spune Dan Zaharia, consultant imobiliar la EXTIND, care a intermediat mutarea companiei Levi9 în „casă nouă”. Birourile au fost amenajate de o echipă din capitala Ucrainei, Kiev, astfel încât să creeze un mediu de lucru modern, deschis şi, în acelaşi timp, atractiv pentru cei 150 de angajaţi, a spus marţi, cu prilejul inaugurării noului sediu, Anca Dumitriu, şefa filialei române a companiei Levi9.

Conducerea companiei spune că, în următorii doi ani, numărul angajaţilor va creştere până la 300. „Levi9 a deschis birourile din Iaşi în 2007 devenind, în prezent, o organizaţie puternică şi profitabilă, cu o echipă de 150 de profesionişti în IT. Datorită creşterii accelerate a afacerii şi pentru a răspunde la cerinţele proiectelor prezente şi viitoare, Levi9 a decis să mărească numărul de angajaţi până la 300 în următorii doi ani. Compania oferă servicii de IT pentru clienţi internaţionali din domenii variate, de la trafic şi transport, la marketing digital, on-line media, fintech, e-retail etc.”, a menţionat Dumitriu. Oficialul Levi9 a adăugat că societatea este mereu interesată de recrutarea de softişti talentaţi care să lucreze în limbajele de programare Java, Scala sau .NET. 

 

 

 

    

Comentarii