Mai mulți martori audiați în cazul şoferului criminal din Podu Roş. Procesul continuă

miercuri, 04 octombrie 2017, 01:56
1 MIN
 Mai mulți martori audiați în cazul şoferului criminal din Podu Roş. Procesul continuă

Judecătorii ieşeni au analizat din nou dosarul ieşeanului acuzat de omor calificat după un accident rutier. După mai multe audieri de martori, instanţa a amânat procesul pentru data 16 octombrie, când va continua cercertarea judecătorească.

Accidentul produs de Claudiu Paşnicu a avut loc în februarie, fiind soldat cu decesul soţilor Eugen şi Doina Buzea, angajaţi în administraţia locală din Iaşi.

Evenimentul rutier a avut loc în cartierul Podu Roş, la orele prânzului, atunci când Paşnicu, şofer al unui autoturism Audi, a depăşit pe contrasens o coloană de maşini şi a intrat în intersecţia de la baza podului Nicolina deşi culoarea semaforului pentru maşini era roşie.

După ce a ocolit in extremis un pieton ce traversa regulamentar, maşina lui Paşnicu a intrat în lateralul unei Dacii Logan conduse de Eugen Buzea, care, de asemenea, circula regulamentar. Atât Eugen Buzea, cât şi soţia sa au murit pe loc în urma impactului violent.

Ulterior accidentului, Claudiu Paşnicu a părăsit locul tragediei, însă s-a prezentat în aceeaşi zi la Poliţie.

El a fost trimis în judecată pentru omor după ce procurorii au considerat că ar fi avut „intenţie indirectă“ de a omorî victimele.

Comentarii