Mare derby la Polivalentă

sâmbătă, 15 noiembrie 2014, 02:44
2 MIN
 Mare derby la Polivalentă

Astăzi, de la ora 12:00, Poli Unistil Iaşi – CSM Ploieşti, în etapa a IX-a a Diviziei A de handbal masculin. Partida poate fi urmarita in direct pe TVR 3 si TVR Iasi

 
 
Sala Polivalentă din Iaşi găzduieşte astăzi, începând cu ora 12:00, derbiul Seriei A a Diviziei A de handbal masculin. Faţă în faţă vor fi liderul clasamentului, Politehnica Unistil Iaşi, şi singura grupare din serie care nu a pierdut vreun punct până acum, CSM Ploieşti. Miza este imensă, mai ales pentru gazde, care se află de etape bune în fruntea ierarhiei. Dacă învinge sau meciul se termină la egalitate, Poli, care a obţinut 21 de puncte în 8 meciuri, va rămâne pe primul loc. Un eventual eşec, însă, ar crea Ploieştiului un avans important în duelul direct, prahovenii, care au două meciuri mai puţin jucate, urmând să ajungă la egalitate de puncte cu ieşenii. Mai mult, în ipoteza în care CSU Galaţi şi CSM Foşcani, care au disputat şapte partide, se impun pe teren propriu în runda a IX-a, Iaşul ar coborî şi mai mult, gălăţenii şi focşănenii având acum 18 puncte şi golaveraj superior Politehnicii.

Conform antrenorului principal al Politehnicii Unistil, Florin Spiridon, elevii săi nu se gândesc decât la victorie. “Calculele legate de clasament ne interesează mai puţin. Importantă pentru noi e victoria. I-am simţit pe băieţi determinaţi, hotărâţi să demonstreze că sunt mai buni decât ploieştenii. Atmosfera la echipă este bună, s-a trecut peste dezamăgirea primului eşec suferit în campionat, săptămâna trecută, la Piteşti, unde am pierdut nemeritat. Sper ca şi spectatorii să fie alături de noi, mai ales că ieşenii au demonstrat în multe rânduri că iubesc handbalul, iar echipa actuală creşte frumos” a declarat şeful băncii tehnice ieşene.

Comentarii