Mihaela Rădulescu spune că a muncit la început ca să-şi umple frigiderul

vineri, 13 noiembrie 2015, 22:18
1 MIN
 Mihaela Rădulescu spune că a muncit la început ca să-şi umple frigiderul

Dacă în prezent își poate îndeplini orice moft, la începuturile ei în televiziune lucrurile nu au stat la fel. Mihaela Rădulescu dezvăluie rețeta pe care a pus-o în aplicare și care, în cazul ei, a funcționat perfect.

Prezentatoarea TV recunoaște că în tinerețe nu avea viața lipsită de griji materiale pe care a dobândit-o între timp. Mihaela Rădulescu este de părere că voința este cheia succesului.

“Și eu am muncit, la început de drum, doar ca să plătesc vreo chirie sau ca să am cu ce umple frigiderul. O ține și de noroc, dar mai tare ține de ce vrei de la viață și cât de aprig poți să tragi de tine ca să fii…ceea ce vrei, să ai ceea ce ai nevoie, nu numai ce-ți dorești…. Ne bucură lucruri diferite, avem pasiuni diverse, gândim diferit în atâtea privințe, dar toți avem în comun o voință care trebuie doar activată și care trebuie să plesnească peste față lenea, cârcoteala, delăsarea, “nu pot-ul” ăla enervant, care poate oricând deveni “ba da, pot, pentru că vreau!””’, este de părere vedeta TV.

libertatea.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii