Morţii cu răniţii

vineri, 23 septembrie 2016, 01:43
2 MIN
 Morţii cu răniţii

 

CSM Poli joacă luni, în deplasare, cu Astra Giurgiu. Ieşenii au şapte absenţe în partida de luni şi nu se vor baza pe Creţu
 
 
Cu moralul refăcut după succesul obţinut marţi, contra Pandurii Târgu Jiu, succes care a stopat o serie neagră, de şapte meciuri fără victorie, CSM Politehnica Iaşi pregăteşte partida cu Astra Giurgiu, de luni, din etapa a X-a a Ligii I de fotbal. Meciul opune două echipe cu mari probleme. Cele mai grave, generate de lipsa susţinerii financiare, se află în tabăra gazdelor. Despre Astra, din ce în ce mai multe voci afirmă că se va desfiinţa, ultimul dintre cei care prevăd decesul giurgiuvenilor fiind fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.
Din nefericire pentru ieşeni, CSM se va duce cu o trupă plină de răniţi să joace în partida cu o grupare muribundă, ieşenii având şapte absenţe! Deşi se spera ca măcar unul dintre jucătorii care au absentat în disputa cu Pandurii din motive medicale să fie recuperat, acest lucru nu se va întâmpla, Andrei Cristea, Ovidiu Mihalache, Lukacs Böle şi Mădălin Martin urmând a rămâne indisponibili. În plus, succesul cu gorjenii a fost plătit scump: Mădălin Ciucă s-a accidentat, Alexandru Ţigănaşu este suspendat după ce a primit al patrulea cartonaş galben din acest campionat, iar Ionuţ Voicu nu va putea evolua din cauza faptului că a fost eliminat. În ciuda problemelor grave de efectiv, Napoli nu va apela nici la jocul contra campioanei la Alexandru Creţu, care refuză în continuare să-şi prelungească înţelegerea cu Iaşul.
În aceste condiţii, pentru a putea efectua antrenamente, Napoli a solicitat patru juniori, stoperul Cristian Sonea, mijlocaşii Ştefan Balan şi Robert Dodan şi atacantul Vlad Danale pregătindu-se alături de echipa mare. Cum Iaşul are 16 jucători apţi din lotul comunicat la Liga Profesionistă de Fotbal în startul sezonului, este posibil ca doi dintre cei menţionaţi să facă parte din lotul pe care se va conta în disputa cu Astra.
 
 

Comentarii