Napoli, cateva zile acasă

sâmbătă, 03 septembrie 2016, 01:43
2 MIN
 Napoli, cateva zile acasă

 

Fotbaliştii ieşeni revin astăzi la antrenamente. Astra a vrut să-l ia gratis pe Creţu, oferind 50% dintr-un transfer ulterior, Iaşul a refuzat
 
 
CSM Politehnica Iaşi reia astăzi antrenamentele, după zilele libere primite la sfârşitul meciului cu FC Steaua Bucureşti, restanţa de miercuri, din etapa I a Ligii I de fotbal. Şedinţa de pregătire va fi condusă de Adrian Kereszy, Benone Dohot şi Cezar Honceriu, asistenţii antrenorului principal Nicolo Napoli. Acesta a plecat acasă, în Italia, imediat după disputa din Capitală şi va reveni mâine în România, informaţia fiind confirmată de preşedintele executiv Florin Prunea.
În zilele următoare, după cum a anunţat Prunea, CSM va încerca să transfere un atacant, fiind tatonate câteva piste din străinătate. “Antrenorul a solicitat aducerea unui atacant. Am avut câteva discuţii, însă sumele cerute sunt prea mari, ne depăşesc. Vom mai căuta, vedem ce se va întâmpla” , a declarat fostul portar.
Şeful executivului ieşean s-a referit şi la situaţia lui Creţu: “Până acum, ne-a căutat o singură echipă pentru a-l transfera pe Creţu, Astra Giurgiu. Ne-au sunat joi noapte şi ne-au propus să le cedăm gratuit jucătorul, urmând să ne dea 50% din suma care va fi încasată în cazul unui transfer ulterior. Am refuzat oferta, vom mai discuta pe acest subiect”.

Reamintim, Alexandru Creţu a intrat în conflict cu şefii CSM Politehnica, după ce a refuzat să-şi prelungească angajamentul cu Iaşul, care expiră vara viitoare. Fotbalistul nu a mai fost reţinut în loturile pe care Napoli s-a bazat la ultimele partide oficiale. Mai mult, de săptămâna viitoare este posibil ca Alex Creţu să nu mai fie primit la antrenamentele echipei, fiind studiată varianta ca fostul internaţional de tineret să fie trimis să se antreneze separat de colegii lui.  

Comentarii