Netflix a comandat un serial original italian bazat pe scandalul sexual Baby Squillo

joi, 16 noiembrie 2017, 12:58
1 MIN
 Netflix a comandat un serial original italian bazat pe scandalul sexual Baby Squillo

Netflix a comandat o a treia producţie originală italiană care va avea, pentru început, opt episoade şi este inspirată de scandalul Baby Squillo, o reţea de prostituţie în care au fost implicaţi politicieni, avocaţi şi oameni de afaceri, inclusiv soţul nepoatei lui Benito Mussolini, scrie The Hoolywood Reporter.

 

Intitulat „Baby”, serialul urmăreşte un grup de adolescenţi din cartierul Parioli din Roma, în încercarea lor de a sfida normele sociale. Scenariul va fi scris de colectivul GRAMS, format din Antonio Le Fosse, Eleonora Trucchi, Marco Raspanti, Giacomo Mazzariol şi Re Salvador, sub coordonarea scriitorilor Isabella Aguilar şi Giacomo Durzi.

Serialul va fi produs de Fabula Pictures, şi va fi lansat în 2018. „Baby” urmează producţiilor originale italiene ale Netflix „Suburra”, despre mafia din Roma, şi „Juventus FC”, o docudrama despre legendarul club de fotbal.

Scandalul Baby Squillo a izbucnit în 2013, în cartierul Parioli. Adolescente de liceu provenind din familii înstărite ofereau servicii sexuale pentru a câştiga bani pe care să îi cheltuie pe telefoane mobile şi bunuri de lux

Comentarii