O cunoscută artistă din România a slăbit 9 kilograme. Cum a reuşit?

miercuri, 05 iulie 2017, 08:15
2 MIN
 O cunoscută artistă din România a slăbit 9 kilograme. Cum a reuşit?

Binecunoscuta cântăreaţă de muzică populară Maria Dragomiroiu a dat jos 9 kilograme în decurs de câteva luni. Maria Dragomiroiu, care este căsătorită cu Bebe Mihu, este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică populară din România, conform libertatea.ro. 

Este apreciată şi pentru felul în care arată, mai ales pentru părul foarte lung şi foarte bogat. Maria Dragomiroiu, care era extraordinar de frumoasă în tinereţe, a acordat un interviu pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena 1, unde a dezvăluit că a slăbit 9 kilograme. În cadrul interviului, Maria Dragomiroiu a mai făcut şi alte dezvăluiri despre ea, scrie libertatea.ro.

„Fac genoflexiuni. Măcar 15 sau 20 înainte de culcare. Rotesc mâinile, capul… N-am operaţii estetice, dar o să fac. Acum 5 ani mi-am tăiat pleoapa de sus. Aşa m-am născut, cu ea dublă. 9 kilograme am slăbit din octombrie până acum. Nu mai sunt aşa disperată. Stau aşa, am fost plecată şi-n America. Ştii că mâncarea de acolo îngraşă. Cred că s-a setat ceva în capul meu şi nu îmi trebuie mai mult. Am 66 de kilograme. Dacă mai dau jos încă două, e binişor…Trebuie să mă tund, orice om, ca să se simtă bine, face ceva… Trebuie să mă tund acum de ziua mea. 10 centimetri. Pentru filmările de Crăciun, Revelion. Tunsul meu durează un minut…Mă joc. Pe telefon mă joc… Toată viaţa mi-a plăcut să fac curăţenie. Nu pot să dorm dacă nu e curat… Muncesc până la epuizare… Era să mor în Israel de la o sarcină extrauterină”, a declarat Maria Dragomiroiu.

SURSA: libertatea.ro

 

 

Comentarii