O femeie din Vaslui a născut acasă şi şi-a aruncat bebeluşul în foc

marți, 07 martie 2017, 19:18
1 MIN
 O femeie din Vaslui a născut acasă şi şi-a aruncat bebeluşul în foc

Poliţiştii de investigaţii criminale au declanşat, marţi, o anchetă după ce o femeie de 35 de ani din localitatea vasluiană Oţeleni a născut la domiciliu şi a aruncat copilul în foc. Cazul a fost descoperit de către medicii Spitalului Huşi, acolo unde femeia a ajuns cu complicaţii în urma naşterii.

Potrivit primelor informaţii oferite de către anchetatori, femeia a afirmat faţă de medicii Spitalului Municipal Huşi, acolo unde a ajuns cu probleme de sănătate, că ar fi născut spontan la domiciliu pe data de 1 martie. Tânăra de 35 de ani a susţinut în faţa poliţiştilor că bebeluşul s-a născut mort, motiv pentru care a decis să-l arunce în foc. După câteva zile, femeia a ajuns la spital cu complicaţii în urma naşterii neasistate.

”Poliţia a fost sesizată de către reprezentanţii Spitalului Municipal Huşi ca la unitatea medicală s-a prezentat o femeie care prezintă urme de naştere recentă. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-au deplasat la locuinţa femeii din comuna Hoceni pentru lămurirea împrejurărilor în care a avut loc decesul fătului. În acest sens, sunt căutate probe la domiciliul tinerei de 35 de ani”, a declarat, marţi, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonică. Poliţiştii vasluieni vor face încadrarea juridică a faptei comise de către tânăra de 35 de ani în funcţie de rezultatul anchetei şi a concluziilor medico-legale. 

Comentarii