Ofiţerul SRI care a obligat-o pe o adolescentă să se prostitueze îşi aşteaptă verdictul

vineri, 12 septembrie 2014, 01:56
1 MIN
 Ofiţerul SRI care a obligat-o pe o adolescentă să se prostitueze îşi aşteaptă verdictul

Judecătorii ieşeni au finalizat procesul în care un fost angajat al Serviciului Român de Informaţii este judecat pentru trafic de minori.

Condamnat în primă instanţă la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare, Marius Cătălin Grierosu urmează să afle dacă sentinţa va rămâne definitivă sau dacă va scăpa de puşcărie pe 22 septembrie.

În rechizitoriul DIICOT se arată că prima faptă a lui Cătălin Grierosu ar fi fost comisă începând cu anul 2009. Atunci, Grierosu ar fi mers la familia Ionelei D. şi s-ar fi prezentat părinţilor acesteia ca fiind poliţist pentru a le câştiga încrederea. După ce fata a împlinit 16 ani, spun procurorii, Grierosu ar fi întreţinut raporturi sexuale cu ea. Ulterior, cei doi au ajuns să locuiască împreună într-o vilă din Bucium, acolo unde Grierosu ar fi convins-o pe fată să practice videochatul. Procurorii spun că atunci când minora nu avea îndeajuns de mulţi clienţi la videochat o lovea „cu palmele peste faţă şi cu pumnul în zona abdomenului“.

Nemulţumit de banii care se câştigau din această activitate, ofiţerul a decis ca fata să practice prostituţia. Poliţistul a închiriat în regim hotelier un apartament de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi a dat anunţuri în ziar. Procurorii spun că în iarna anului 2011, ofiţerul ar mai fi racolat o fată de 14 ani pe care a obligat-o să se prostitueze.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii