De Business

Punem punctul pe știi

Orange anunţă că intră pe piaţa de internet, telefonie fixă şi televiziune prin cablu digital

vineri, 20 mai 2016, 01:50
2 MIN
 Orange anunţă că intră pe piaţa de internet, telefonie fixă şi televiziune prin cablu digital

Liderul pieţei de telefonie mobilă din România, cu venituri anuale de peste 900 de milioane de euro, îşi extinde portofoliul de servicii, intrând pe piaţa serviciilor de internet prin fibră optică, voce fixă şi televiziune prin cablu digital. Orange România, companie cu circa 10 milioane de clienţi la nivel naţional pe segmentul telefoniei mobile, devine operator convergent fix-mobil, urmând a implementa toate aceste servicii mai întâi în oraşele Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara. 

Planurile companiei sunt însă mult mai mari. Până la finele acestui an, Orange România intenţionează să extindă la nivelul întregii ţări acoperirea acestor noi trei servicii incluse de ieri în portofoliul companiei.  Prin noua ofertă de servicii Orange Home, operatorul va oferi internet prin fibră optică cu viteze de până la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital sau prin satelit, voce fixă, precum şi soluţii de monitorizare şi control al locuinţei de la distanţă. În cazul conexiunii la internet prin fibră optică, Orange a lansat pe piaţă de ieri trei tipuri de abonamente, cu viteze maxime de download de 100 Mbps, 500 Mbps sau 1 Gbps, toate cu router Wi-Fi inclus.

Pentru clienţii Orange care deţin un abonament pentru servicii mobile, compania a anunţat că preţurile la abonamentele Orange Home Net vor varia între 7 şi 11 euro, preţ care include şi TVA. Alături de abonamentul Orange Home Net, clienţii îşi pot completa pachetul cu noile servicii de televiziune şi/sau de voce fixă. Pentru 6-9 euro lunar, clienţii Orange abonaţi la serviciile mobile, pot beneficia pe televizune prin fibră optică, serviciile fiind disponibile pe maximum cinci televizoare dintr-o locuinţă. Compania a pregătit trei pachete de bază pentru acest serviciu, ce includ de la 51 la 121 de canale TV, dar şi opţiuni suplimentare pentru clienţii care doresc să beneficieze de canale precum HBO şi Cinemax. Nu în ultimul rând, prin intermediul noului serviciu de voce fixă, Orange Home Fix, ce poate fi solicitat oricând şi fără perioadă contractuală, operatorul vine cu o ofertă de 100 de minute naţionale şi 100 de minute în reţea pe lună la preţul de 1,25 euro, sumă ce include şi TVA.  

 

 

Comentarii