Patru proiecte de revitalizare urbană

vineri, 12 mai 2017, 14:30
1 MIN
 Patru proiecte de revitalizare urbană

Juriul competiţiei de revitalizare urbană, organizată de Fundaţia Comunitară Iaşi şi Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iaşi, a selectat patru dintre cele opt proiecte considerate ca având potenţial maxim de implementare pentru revitalizare urbană. 

În perioada următoare, până pe data de 15 mai, organizatorii urmează să discute împreună cu reprezentanţii echipei de evaluare a Fondului Antreprenorilor Locali pe baza celor patru proiecte selectate pentru rafinarea tehnică a soluţiei câştigătoare şi posibilitatea iniţierii unei colaborări între primele patru iniţiative din clasament.

Proiectele selectate au fost „Joc, Sport şi Socializare“, propus de către Mihaela Sîrbu, care a obţinut 342 de puncte, „Foişor pentru recreere şi petrecere a timpului liber“, propus de Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii, cu 281 de puncte, „Fit Your Nature!“, al Asociaţiei „Grupul Local BEST“ Iaşi, cu 269 de puncte, şi „Amenajarea spaţiului verde dintre căminele T3-T4“, realizat de Grupul de iniţiativă „Arhitistic“, reprezentat de Mihael-Ionuţ Furdu şi Georgiana Butnariu, cu 256 de puncte.

Juriul care a selectat proiectele este format din doi reprezentanţi ai antreprenorilor, un arhitect, un reprezentant al Primăriei Municipiului Iaşi, doi reprezentanţi ai TUIAŞI şi unul al Fundaţiei Comunitare Iaşi. Membrii juriului au ţinut cont în evaluare de acele iniţiative care vor produce o îmbunătăţire în activităţile studenţilor şi care vor produce schimbări pe termen lung pentru cât mai multe persoane.  

Comentarii