N

Peste 300 de invitaţi sunt aşteptaţi la Balul de La Castel pentru a petrece în atmosfera filmelor alb-negru

N

miercuri, 28 mai 2014, 09:24
3 MIN
 Peste 300 de invitaţi sunt aşteptaţi la Balul de La Castel pentru a petrece în atmosfera filmelor alb-negru

\N

Cea de-a III-a ediţie a Balului de la Castel este cel mai important eveniment caritabil al anului din regiunea Moldovei. Acesta va avea loc vineri, 30 mai, începând cu ora 19, la Hotel Restaurant “La Castel”, în sala Ballroom şi este organizat de local şi Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany.

Tema serii va fi „cinemateca în alb şi negru”, iar la eveniment sunt invitaţi personalităţi de vază ale Iaşului.

„Balul de La Castel îşi va impresiona invitaţii prin recrearea atmosferei filmelor alb-negru, caracterizate de farmecul şi eleganţa începutului de secol XX. Cei peste 300 de invitaţi vor lua parte la un scenariu alcătuit din momente de muzică, dans, pantomimă, împreună cu alte cadre deosebite, menite să reproducă atmosfera specială a temei”, a menţionat Georgiana Vieru, coordonatorul evenimentului.

Gazdele serii vor fi Irina Păcurariu, jurnalist, şi Pavel Bartoş, vedetă de televiziune. Aceştia vor aduce evenimentului un plus de eleganţă, dar şi suficient umor. Printre invitaţi se mai numără şi Paul Brummell, viitorul ambasador al Marii Britanii la Bucureşti, Felicia Filip, care va susţine un recital cu piese de pe ultimul său album „Fata din vis”, iar actriţa Daniela Nane împreună cu violoncelistul Adrian Naidin vor susţine împreună un recital de muzică şi poezie. Artişti ai Operei Naţionale Române, Răzvan Manole şi Olga Negoduico, campioni naţionali la dans sportiv, Alice Sfaiţer şi Emanuel Florentin, actori ai Teatrului Luceafărul din Iaşi şi Andra Botez vor readuce atmosfera filmului clasic printre invitaţi.

Balul îşi propune să fie în primul rând caritabil, astfel că invitaţii vor avea oportunitatea să cumpere obiecte de artă valoroase şi cadouri de colecţie în cadrul licitaţiei caritabile. Printre obiectele de artă vor fi prezente şi lucrări ale artiştilor plastici precum Nagy Oszkar, Silvia Radu, Constantin Radinschi, Ioan Papazoglu, Istvan Prihoda, Camelia Mitea, Gheorghe Popovici, Iulian Bordianu şi Ceban Victoria.

Balul de La Castel devine o frumoasă tradiţie pentru Iaşi, un eveniment unic prin frumuseţea valorilor pe care le promovează şi a oamenilor care le împărtăţesc. Este unul din momentele cu adevărat speciale de peste an în care oameni de televiziune, artişti consacraţi, donatori individuali şi companii se implică pentru a ne oferi un spectacol de excepţie de la care fiecare invitat va pleca cu sufletul plin de bucuria unui gest care are puterea să schimbe vieţi. Filantropia a găsit mereu în Balul de la Castel locul ideal în care oamenii pot să facă diferenţa” a declarat Diana Păiuş, managerul Fundaţiei Bethany.

Evenimentul s-a bucurat de mult succes în anii trecuţi, reuşind în primele două ediţii să strângă 95.000 lei, bani cu care Bethany a amenajat şi susţinut serviciile centrului propriu de recuperare pentru copii cu dizabilităţi.

Participarea la Balul de La Castel se poate face pe baza unei invitaţii în valoare de 500 de lei, valabilă pentru două persoane. Suma reprezintă de fapt donaţia participanţilor şi poate fi achitată direct către organizatori sau în contul Fundaţiei Bethany: RO17BACX0000000808906000 deschis la UniCredit Ţiriac Bank SA.

Scopul final al evenimentului este acela de a sprijini cei 35 de copii cu dizabilităţi asistaţi de Fundaţie.

Pentru rezervări puteţi suna la numărul de telefon 0232/278/535, sau 0766 680246.

 

Comentarii