Primarul Nichita, socru mic! La nunta mezinei, regizată de Rancea, vor dansa 600 de invitaţi

miercuri, 10 septembrie 2014, 01:00
4 MIN
 Primarul Nichita, socru mic! La nunta mezinei, regizată de Rancea, vor dansa 600 de invitaţi

Alesul Ilincăi este Cosmin Livezeanu, economist în cadrul BCR. Vor avea două perechi de naşi, buni prieteni. „Premierul Ponta mi-a promis că vine, la fel şi vice-prim-miniştrii Dragnea şi Oprea“, spune socrul mic. Beatrice Rancea şi Doina Levintza au un cuvânt de spus în „regia“ evenimentului.

Se apropie nunta anului la Iaşi! Premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea, în total în jur de 600 de invitaţi, vor participa la prima nuntă din familia Nichita. Fiica cea mică a primarului Gheorghe Nichita, Ilinca, se va căsători peste două săptămâni cu Cosmin Livezeanu, cel cu care are o relaţie de aproape patru ani. Petrecerea se anunţă una exclusivistă, invitaţii fiind aleşi pe sprânceană, de la miniştri, oameni de afaceri, prelaţi, directori şi politicieni.

Fiica cea mică a primarului Gheor­ghe Nichita a decis să-şi unească desti­nul cu Cosmin Livezeanu. Viitorul ginere al primarului are 30 de ani şi lucrează în domeniul bancar, fiind în prezent în cadrul BCR. După mai bine de trei luni de pregătiri intense, mirii vor păşi spre altar pe 27 septembrie. Cere­monia religioasă va avea loc la Biserica „Sfântul Nicolae“ din Copou, iar cu­nunia civilă, cu câteva zile înainte. Mirii şi-au ales două perechi de naşi pentru a le fi părinţi spirituali.

Prima pereche este formată din notarul Manuela Pohoaţă şi soţul său, medicul Bogdan Doroftei, iar cea de-a doua pereche de naşi este familia Ro­vana Plumb, ministru al Muncii şi soţul său, Dan Plumb.
Ilinca Nichita ne-a spus că ambele perechi de naşi sunt foarte apropiate familiei. „Unii sunt prieteni şi sunt mai de vârsta lor şi ceilalţi sunt prieteni de familie cu noi. Rovana Plumb şi soţul ei îmi sunt apropiaţi de foarte mult timp şi apropiaţi de familia mea“, a spus primarul Gheorghe Nichita. Ilinca a fost stagiară la cabinetul notarial al naşei.

Au fost invitaţi ÎPS Teofan şi Preasfinţitul Gherghel

Petrecerea se anunţă una exclusivistă şi selectă. După cununia religioasă, invitaţii vor petrece în cortul amenajat în cadrul complexului „La Castel“, din Breazu. Mirii vor avea aproximativ 600 de invitaţi din cercurile apropiate lor şi ale perechilor de socri. Primarul Gheor­ghe Nichita ne-a declarat că premierul Victor Ponta deja şi-a programat să vină la nuntă. De asemenea, ar putea ajunge şi vicepremierii Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, precum şi alţi reprezentanţi ai Guvernului, oameni de afaceri, politicieni, viceprimarii, directorii din Pri­mărie, ÎPS Teofan şi PS Petru Gherghel, precum şi alţi prelaţi. „Este invitat şi premierul, dar sincer să fiu, este posibil ca programul de campanie să-l dea peste cap. Dar mi-a promis că vine, la fel şi vice-prim-miniştrii Dragnea şi Oprea. În special am invitat din partid oameni care mi-au fost mai apropiaţi. Sunt invitaţi din mediul de afaceri, cei care sunt mai apropiaţi pe care îi ştiu de foarte mult timp, din lumea medi­cală, lumea academică, oameni cu care am avut o colaborare mai bună în decursul anilor. Am invitat şi pe ÎPS Teofan şi Preasfinţitul Gherghel şi câţiva preoţi cu care am colaborat foar­te bine“, a relatat viitorul socru. Primarul Nichita va fi alături de fiica sa împreună cu fosta sa soţie, Florentina, chiar dacă nu vor forma o pereche. „Copilul are doi părinţi şi eu şi soţia mea. Nu vom merge ca o pereche, suntem doi oameni cu responsabilitate, avem o nuntă a copiilor şi e normal să fim împreună la acel moment“, a punctat edilul.

Nunta anului va fi „condimentată“ cu muzică de diverse genuri. Invitaţii vor avea parte de mai multe momente-surpriză care nu au fost dezvăluite până acum. La organizarea nunţii a contribuit inclusiv fina edilului, Letiţia Popa, care deţine şi o firmă specializată în organizare de nunţi. De asemenea, creatoarea de modă Doina Levintza şi Beatrice Rancea, managerul Operei din Iaşi, au fost cooptate pentru conceptul petrecerii.

Ginerele a terminat ASE

Despre viitorul ginere, primarul Gheor­ghe Nichita are cuvinte de laudă. „Este un om foarte bun, un băiat liniştit şi la locul lui. Este un băiat de caracter şi un foarte bun profesionist“, l-a descris primarul pe Cosmin Live­zeanu. Acesta a terminat Academia de Studii Economice din Bucureşti şi s-a mutat la Iaşi de aproape doi ani. „În primul rând sunt foarte bucuros pentru că îmi doresc foarte mult ca fetele mele să se căsătorească şi să întemeieze o familie. Sunt foarte bucuros pentru că amândoi sunt doi profesionişti, ea este notar şi văd că este apreciată din ce în ce mai mult, el lucrează în bănci şi este un bun prefesionist. Sunt premisele unei familii foarte reuşite pentru care eu îmi doresc foarte mult să fie şi bogată, în sensul faptului să aibă şi copii“, a spus Gheorghe Nichita. Me­zina familiei a declarat reporterilor „Ziarului de Iaşi“ că nunta va fi frumoasă şi elegantă, aranjamentele fiind rafinate, în tonuri deschise la culoare. Viitorii miri nu şi-au făcut până acum planuri pentru luna de miere, fiind preocupaţi de organizarea nunţii. „Ne-am cunoscut la munte, într-un cerc de prieteni comuni, suntem de aproximativ 4 ani împreună. Ne înţelegem foarte bine, suntem de foarte mult timp îm­preună, ne cunoaştem de mult timp şi atunci ne vedem să stăm împreună o viaţă“, ne-a spus Ilinca Nichita.

Comentarii