Probabil cel mai ieftin „mini-laptop” din lume. Ce poti face cu GoNote Mini, care costa 75 de euro

marți, 09 aprilie 2013, 19:17
1 MIN
 Probabil cel mai ieftin „mini-laptop” din lume. Ce poti face cu GoNote Mini, care costa 75 de euro

Ergo Electronics a anunţat săptămâna aceasta un netbook de dimensiuni foarte mici, destinat celor care au nevoie de un gadget cu tastatură. GoNote Mini are un ecran de doar 7 inci, cât o mini tabletă, la o rezoluţie de 800 x 400. În plus, pe lângă faptul că are tastatură, display-ul este cu touchscreen.

Gadgetul are un procesor de 1,2 GHz Rockchip RK2918 ARM Cortex-A8, o memorie RAM de 1GB şi funcţionează cu sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich 4.0. Prin urmare, GoNote Mini este un fel de tabletă de 7 inci, iar diferenţa este că are şi tastatură fizică.
Cei care nu doresc să folosească touchscreen-ul atunci când scriu, au un mic mouse situat în mijlocul tastelor, care substituie touchpad-ul clasic.
Mini netbook-ul are o capacitate de stocare de 4GB, iar bateria este destul de puternică, având 3000mAh. Conectarea la internet se face doar wireless. Un alt aspect interesant la acest gadget este preţul, Ergo Electronics anunţând că va costa aproximativ 100 de dolari.
Cei care l-au conceput spun că este ideal pentru copii să înveţe să scrie la laptop şi în acelaşi timp să descopere avantajele pe care le are o tabletă. (YahooNews)

Comentarii