De Business

Punem punctul pe știi

Reduceri de 20% la biletele Wizz Air, pe toate rutele

marți, 03 septembrie 2013, 19:08
1 MIN
 Reduceri de 20% la biletele Wizz Air, pe toate rutele

Wizz Air reduce cu 20% tarifele pe toate rutele pentru rezervările făcute în data de 4 septembrie, informează, marţi, compania.

Wizz Air confirmă faptul că pasagerii care rezervă bilete low-fare pe una dintre cele 96 de destinaţii vor profita de reducerea de 20% şi se vor bucura de tarife şi mai accesibile. Promoţia de prelungire a vacanţei urmează succesul ofertei speciale pentru membrii Wizz Discount Club, lansată în primele zile ale lunii septembrie. Toate locurile care n-au fost rezervate de membrii Wizz Discount Club sunt disponibile publicului generale cu o reducere de 20%", se menţionează într-un comunicat al companiei, scrie Agerpres.

Wizz Air precizează că discountul se aplică la tariful călătoriei cu toate taxele doar pentru rezervările noi. Discount-ul nu se aplică serviciilor adiţionale (cum sunt bagajele) şi taxei de rezervare.

Compania operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320, cu 180 de locuri , care pleacă de la 17 baze, 290 de rute făcând legătură cu 96 de destinaţii din 36 de ţări. În 2012, Wizz Air a fost alegerea preferată a 12 milioane de pasageri.

Comentarii