Reparaţii de ultimă oră la Casa Căsătoriilor. Lucrările vor dura până anul viitor

joi, 25 septembrie 2014, 01:56
1 MIN
 Reparaţii de ultimă oră la Casa Căsătoriilor. Lucrările vor dura până anul viitor

Casa Căsătoriilor a intrat în reparaţii.

Primăria a demarat zilele acestea lucrări de reparaţii la faţadă, intervenţiile fiind făcute de muncitorii Termoservice. Aceştia au văruit faţada, au cosmetizat spaţiile verzi şi au schimbat florile. Re­prezentanţii municipalităţii susţin că este o simplă coincidenţă faptul că s-au început lucrările cu câteva zile înainte de cununia civilă a fiicei primarului Gheorghe Nichita, care va avea loc mâine.

Oficialii au spus că au încheiat contractul de lucrări încă de anul trecut şi că acum a fost momentul oportun pentru a le demara. „Ase­menea tipuri de lucrări nu au mai avut loc din 2009. Este vorba de faţada Stării Civile şi de unele interioare inclusiv birourile angajaţilor care lucrează în acest moment acolo. Nu are nicio legătură cu evenimentul. Dacă era vreo legătură, s-ar fi reparat salonul în care se oficiază căsătoriile“, a spus Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Lucrările vor dura până anul viitor. După reparaţii la faţadă, muncitorii se vor muta în interior pentru lucrări de întreţinere a birourilor funcţionarilor de Stare Civilă.
 

Comentarii